Eelmise aasta sügisel sai projekt küsitud summa raha, mis andis võimaluse mänguväljaku rajamiseks. "Sobiva mänguväljaku leidsime fi rmast Parkwood ja ostsime selle juba eelmise aasta lõpus ära," rääkis Hanna Saar. "Nüüd ootab see meie külaplatsile ülespanemist."

Mänguväljak on kompaktne ja sinna on oodatud lustima lapsed vanuses 3-14 eluaastat.

Lapsed saavad ribilisel kaldteel köie abil ronida, kiikuda, harjutada turnimist kividega ronimisseinal, lustida liumäel ja mängida liivakastis. Viimase jaoks on liivgi tellitud ja sellele, et liiv jõuaks kenasti liivakasti, saavad kaasa aidata talgupäeval osalejad.

Ka mänguväljaku püstipanek on plaanis laupäeval, 3. mail talgute korras. Nagu igal kevadel, oodatakse talgutele kõiki aktiivseid inimesi, kel soov anda oma panus, et Randveres oleks kenam elada. Hanna Saare sõnul on mänguväljaku kokku- ja paikapanekul vaja just mehelikku jõudu ning seetõttu on talgutele eriti oodatud kohalikud meesterahvad.

Mehed võtku aga kindlasti naised kaasa, nemad saavad samal ajal kergemaid töid teha, näiteks jaanituleplatsi korrastada.

Suveplaanidest rääkides ütles Hanna Saar, et kindlasti tuleb korraldada jaanipäevapidu. Mitmeid mõtteid on tal aga juba uute projektide tarbeks, kuid neist saab lähemalt rääkida siis, kui need on täpsema kuju võtnud.

Hanna loodab ka, et kohalikud elanikud on edaspidigi ise aktiivsed panustama Randvere piirkonna püsima jäämisse oma heade mõtete ja ettevõtmistes kaasalöömisega.