12 daami - seeniortantsurühm Kobarake uutes kaunites esinemisrõivastes, mis saadi tänu mitmele sponsorile, nagu Viimsi Pensionäride Ühendus ja Aiaotsa aiandusühistu, esitasid mitu särtsakat tantsu. Medalid pälvisid tantsijate juhendaja Merilyn Niilop ja kostüümide stilist Reet Kurg.

Seejärel said sõna vallas juba tuntud rahvanaerutajad - Helle Tominga sõnakunstiring (Elfi Ojase, Heldi Sard ja Elina Lehta Kaasik). Nende etteaste aktuaalsel valimiste teemal teenis tugeva aplausi.

Kui seenioride lauluansambel Kibuvitsalill Rein Sagari juhendamisel oma ilusate häältega publikut köitis nagu varemgi, siis üllatusesinejad olid tervisevõimlejad oma särtsaka etteastega juhendaja Elina Lehta Kaasiku kaasakiskuval eestantsimisel.

Päeva naelaks aga kujunes äsjaloodud Randvere puhkpilliorkestri esimene esinemine. Mänedežer Madis Kaasiku sõnul oli orkester eksisteerinud vaid 80 päeva ning 14. aprillil oli esimene proov. Kuid mehed ja üks naine puhusid oma pille juhendaja Kalju Niglassoni juhtimise järgi nii, nagu oleks juba ammu koos mängitud. Repertuaar - argentiina tango ja valss, marssidest rääkimata - esitati hiilgavalt ning publik nõudis lisapala.

Kui maikuu sünnipäevalapsed olid õnnitletud, jagas maja tegevjuht Aime Salmistu toredatele inimestele aukirju. Need said Helju Salin kui kõige aktiivsem osaleja, Volli Kallion, kes on pannud eakad liikuma, ja Mati Rannal - hea abiline arvuti ja fotoasjanduse alal.

Tänukirja koos elurõõmu retseptiga sai omakorda Aime Salmistu.

Abivallavanem Jan Trei jagas kiidusõnu tublidele eakatele, kes oskavad väärikalt vananeda. Keskuses jätkub tegevus septembris.