Siis tuli järg sõnaseadjate Helle, Elfi ja Elina kätte, kes esitasid omaloomingulisi naljakaid huumoriklippe, mis võeti naerusui publiku poolt vastu.

Seejärel oli külaliseks Viimsi lääneranniku seenior Enn Teimann, kes laiendas meie silmaringi reisimuljetega, alates Floridast Miamist läbi Kesk-Ameerika, Tšiili pealinna Santiago Peruu pealinnani Limani välja, kus ta oli käinud koos abikaasa Sirjega. Kuna seda ulatuslikku piirkonda ja seal asuvaid riike külastanud inimesi meie hulgas ei olnud, siis oli huvi reisimuljete vastu suur. Muljeid illustreeris rändur efektsete fotodega kaugete maade loodusest ja ehitistest.

Muuhulgas saime teada, kuidas toimub laevaliiklus Panama kanalis, mis ühendab laevateed Atlandi ja Vaikse ookeani vahel. Selgus, et suured ookeanilaevad kanali lüüsidest läbi ei mahugi ja peavad seepärast ümber Lõuna-Ameerika suure 13 000-kilomeetrise ringi tegema.

 Kanali pikkus on 82 km ja seda hakkasid prantslased ehitama 1880. aastal, kuid edu neid seejuures ei saatnud. 1904. aastal ostis USA prantslaste rajatised ära ja jätkas ehitustöid.

Kanal sai valmis 1914 ja oli USA valduses kuni 31. detsembrini 1999 ning anti siis üle Panamale.

Kanal koosneb lüüside ja tehisjärvede süsteemist ja tänu paarislüüsidele kulgeb laevaliiklus üheaegselt mõlemas suunas. Aastas läbib kanalit ca 14 000 laeva. Suurim alus, mis saab kanalit läbida, võib olla maksimaalselt 249 m pikk, 32,3 m lai ja 57,9 m kõrge.

Randvere seeniorid jäid huvitavate reisimuljetega väga rahule ja loodavad ka edaspidi kutsuda külla kaugetes maades käinud rännumehi.

Muljete vahetamise ja ühislauludega jätkati teelauas.