Pidu algab kell 14 ja lõpeb 17 ning on kõigile tasuta. Lastele on avatud lõbustusnurk, kõhutäidet pakub Lubja kohvik ja põnevust lisab Rannarahva muuseumi tegelusala.

Rannarahva pikniku korraldavad Pärnamäe ja Lubja külaselts. Kahe küla ühisettevõtmine on järg ühisele jaanipeo traditsioonile ja hea algatus viimsilaste koostöö tugevdamise suunas. Lubja ja Pärnamäe küla vanemad usuvad, et koostöö ja kaasamine on võtmesõnad tugeva kogukonna loomisel ja arengul ning külaseltside jätkusuutlikul tegutsemisel.

Teen siinkohal ka üleskutse Pärnamäe ja Lubja küla inimestele, kes soovivad vabatahtlikuna peole appi tulla: võtke oma külavanemaga ühendust ja räägime läbi, kus ja mis kell täpselt abi vaja on.

Samuti on kõik Viimsi ettevõtjad, kes soovivad korraldusele tuge alla panna, oodatud meiega ühendust võtma. Eriti ootame toitlustusasutusi, kes soovivad esinejatele kehakinnitust pakkuda, sest ega tühja kõhuga pikalt tantsu löö ega viisi üles võta.

Rannarahva pikniku aitab teoks teha rahvusvaheline logistikaettevõte VOPAK E.O.S. Toetuse eest tänavad korraldajad veel Leader Põhja-Harju koostöökogu, kohaliku omaalgatuse programmi ja juba abikäe andnud Lubja ja Pärnamäe küla elanikke.

Rannarahva piknik kuulub Viimsi valgete ööde festivali programmi. Lisainformatsioon: Annika Vaikla tel 5664 7630, Raimo Tann tel 517 2941.