Tööriistadest on lubatud kasutada järgmisi: mootorsaag (elektrisaag), kirves, haamer, peitel, sirkel, vararaud, mõõdulint, tollipulk, lood, puidupliiats, tööpukk (kohapeal olemas). Lubatud ei ole elektrit kasutavad tööriistad (va elektrisaag). Kõik võistluses osalejad on kohustatud kasutama kaitseprille, kõrvaklappe (või -troppe), kindaid, turvasaapaid, kaitseriietust (sh pikki tööpükse).

Kohtunikud hindavad palgi paikapanemise kiirust ja täpsust. Võistluse võidab eeltoodud ülesande lühima ajaga teostanud võistleja - seejuures võisteldakse ühes kategoorias, mistõttu tuleks võistlejal valida valmistamiseks nurgatüüp, mille valmistamises on ta vilunuim ning mille valmistamine võtab tal eeldatavalt kõige vähem aega.

Võistluse auhindadeks on rahalised auhinnad ja meened esimesele kolmele võistlejale. Lisaks on Värska Sanatoorium & Veekeskus välja pannud esikoha võitjale paketi "Päev Värska kuurordis" (majutus 2-kohalises toas, hommiku- ja õhtusöök, värskendav hommikuujumine, veepargi, saunade ja jõusaali piiramatu kasutus) ning teise ja kolmanda koha võitjale ühe inimese veekeskuse ja saunade kasutamise päevase kinkekaardi.

Koht:  Räpina Hea Kodu Päevad, Räpina linn, Mõisa talli esine.
Aeg:  09.06.2012 kell 10.00
Osalustasu: 15 EUR + KM

Võistlusele registreerumiseks
palume saata e-postiga teade aadressil:
, tuues seejuures ära kutsevõistlusel osaleja nime, organisatsiooni ning võistlusel valmistamiseks valitud nurgatüübi (eesti tuulelukuga puhasnurk, eesti tuulelukuga järsknurk, Norra nurk).
 Registreerumise tähtaeg on 01.06.2012.