Esimene omavaheline kohtumine, mis teadaolevalt toimus 21. septembril, oli veidike tasavägisem. Rapla edu püsis kogu mängu vältel kindlalt, kuid visalt võidelnud Ambla SK pallurid ei lasknud vahet siiski paarikümnest punktist suuremaks. Kodusaalis toimunud korduskohtumises Rapla erilist külalislahkust ei näidanud ning mängusaatus pandi kiirelt paika.

Ambla, kui nõrgemas liigas mängiv meeskond, tabas 10st mängueelsetest kolmepunktiviskest 4 ja teenis 12:0 eduseisu. Vaatamata sellele suutis Rapla saavutada esimese veerandaja lõpuks 10-punktilise edu, mida edaspidi sujuvalt suurendati. Erit heasse hoogu jõuti just 3. veerandajal, mis võideti tulemusega 33:4. Kogu mängu jooksul sundisid väljakuperemehed külalisi palli kaotama 37 korral ning seetõttu saadi ka väga palju kiirünnakuvõimalusi, millest realiseeriti kogunisti 16. Samuti oli ka Rapla üldine viskeprotsent 20 protsendi võrra kõrgem kui vastastel. Mängu lõppskooriks kujunesid numbrid 124:72- järelikult said kõik reede õhtul saali kogunenud pealtvaatajad kosutuseks kaasa ka „Starteri energiajoogi".

Mänguaega jagus kohtumises kogu Rapla rivistusele ning seejuures said kõik mängijad ka „käe valgeks". Nagu eelmises kohtumises oli ka seekord edukaim punktitooja Andre Pärn, kelle kontosse kogunes 24 silma, Sven Kaldre lisas 16 ning meeskonna noorim liige Hendrik Ruut panustas 15 punkti.

Ambla SK jaoks on Eesti Karivõistlused selleks korraks lõppenud, kuid Piimameister Otto/ Rapla ja kogu Rapla korvpallirahvas ootab pikisilmi vastast veerandfinaaliks. Kõigi eelduste kohaselt „ristatakse piigid" BC Rakvere Tarvaga- tõotab tulla põnev heitlus!
Mäng toimub neutraalsel väljakul Viimsi koolis teisipäeval kell 20.00.