Tabeli koostamisel võetakse arvesse noortevõistkondade saavutusi Eesti meistrivõistlustel, noorte osalemist I liigas ja Meistriliigas, koondise kandidaatide ja koondislaste arvu, Audentese õpilaste arvu ja treenerite saavutusi.

Teine koht on uskumatu tulemus eelkõige selle pärast, et Rapla on ju teiste linnadega võrreldes tõeline kääbus! Raplast ettepoole tuli Tallinna BC Kalev/Cramo ja seda vaid 60 enampunktiga (kokku neil 2000 punkti). Raplast tahapoole jäi Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi, vaatamata sellele, et aasta tagasi võtsid nad üle Tartu suuruselt teise klubi, SK Duo, korvpalliosakonna! TÜ ASK-le järgnes Tiit Soku Korvpallikool, Audentese Spordiklubi, BC Rakvere Tarvas ja Tartu Spordiselts Kalev. Tabeli 14. kohalt leiab ka teise Rapla maakonna klubi Kohila SK 75 punktiga.

Väikelinna edu Eesti populaarseimal spordialal selgitas Eesti Korvpalliliidu peasekretär Karel D Loide nii: „KK Rapla on teinud sihipärast tööd. Kõike, mis tehtud, on tehtud kirglikult, armastusest korvpalli ja spordi vastu. Selline suhtumine leiab lihtsalt järgijaid ning toetajaid, mis on aidanud klubil kasvada ja saada edukaks. Rapla on kasvanud heaks eeskujuks kõikidele Eesti linnadele."

Korvpallikool on järjepidevalt tipu poole roninud. Hooaja 2001/2002 samade kriteeriumite põhjal asetses klubi pingereas alles 23. kohal! Esimene hüpe tehti kohe järgmisel hooajal, kui lõpetati juba 7. kohal. Pärast hooaega 2005/2006 oldi neljandad ja allapoole pole sealt enam kukutud. Loodetavasti suudab klubi oma taset säilitada läbi aastate.