Tehases toodetakse üle 120 erineva toote - salateid, pajaroogi, kastmeid, võileibu ja pannkooke.

Toodete toppi kroonib Caesari salat kanaga. Suppidest on populaarseim kodune seljanka. Nii suppide kui pannkookide osas on ettevõte turuliider.

Tutvudes pannkookide valmistamisega, selgub, et eestlased eelistavad kõige enam magusaid traditsioonilisi pannkooke. Soomes on aga populaarseimad spinati- ja porgandipannkoogid. Eestis ei läinud nende turule toomine kuigi edukalt.

Pannkookide taigna retsept on kodune ja sellesse lähevad kõige tavalisemad koostisosad - muna, jahu, piim, suhkur, sool ja natuke õli. Ühes päevas tehakse Raplas 50 000 väikest ja 6000 suurt pannkooki.

Loe 1. oktoobri Raplamaa Sõnumitest pikemalt, kuidas hiigelkogus pannkooke valmis tehakse.