„Suurima jalanumbri otsingutest võttis osa suur hulk võistlejaid ning nüüd otsustasime, et läheneva naistepäeva auks võiksime samalaadse võistluse suunata ka naistele," põhjendas Seäsk seksika võistluse väljakuulutamist. „Kuna ühes hiljutises Eesti tervise ja heaolu uuringus kirjutatakse Raplamaa meestest kui Eesti kõige saledamatest, siis tekkis kohe mõte uurida, kuidas on lood maakonna naistega."

Rapla Pesuparadiisi juhataja Eve Taalvelt teab rääkida, et Raplamaa naised paistavad silma suurte korvidega pesu ostmisel, ent vaatamata rinnakusele on enim ostetavate rinnahoidjate ümbermõõdud väga väiksed. „Kui korvide poolest on väga minevad C, D, DD ja F rinnahoidjad, siis rinnaalustest ümbermõõtudest on 75 kõige populaarsem valik," rääkis Taalvelt üllatavatest avastustest, mis panid tedagi võitluse korraldamise vastu huvi tundma.   

Kuigi kauplus pole varem ühtegi seesugust võitlust korraldanud, ootab juhataja seda suurema huviga igas eas naisi saledaima naise otsingutel osalema.  Võistlusel osalemiseks palub Taalvelt kõigil õrnema soo esindajatel, kelle elukohaks on Raplamaa ja kes on vähemalt 18 aastat vanad, sammud seada Rappeli Keskusesse, täita Pesuparadiisi kaupluses ära võistlusankeet ning lasta oma rinnaalune ümbermõõt mõõdulindiga ära mõõta.

Kampaania kestab 19. veebruarist kuni naistepäevani ehk 8. märtsini, mil üks õnnelik Raplamaa naine saab Pesuparadiisist 50 euro väärtuses pesu täiesti priilt. „Meie soodsa hinnaklassi juures saab võitja enda pesuvalikut värskendada vähemalt nelja pitsilise või mugava pesukomplekti näol. Aga muidugi lubame võitjal preemia kulutada ka näiteks retuusidele või sukkpükstele," ei seadnud Taalvelt võitjale auhinna valikul piiranguid.

Saledaima naise otsingu näol on tegu teise vahva ja kõmulise võistlusega Rappeli Keskuses sel aastal alanud võistluste sarjast. Suurima jala otsingutelt väljus võitjana Priit Lauri, kelle jalanumber on 52 ning kes sai endale Rappeli Weekendi vabaaja ja spordikaupade kauplusest valida meelepärase jalatsipaari.