12. märtsil 22. aastapäeva tähistanud, katusekatte materjali ja -tarvikute tootmise ning paigaldamisega tegelevat AS-i Toode tutvustas peadirektor Aivo Rosenberg, kes pidas firma tugevuseks kaasaegset tootmis- ja IT keskkonda, 22 aasta pikkust kogemust, infovahetust reaalajas ja meeskonda. AS Toode annab tööd 100 inimesele Baltikumis ja Soomes. Ettevõte on majanduskriisi üle elanud ja saavutas 2012. aastal konsolideerituna pea buumiaegse käibe.

Aivo Rosenberg tõi välja, et EL toetusi jagades arvestaks Eesti riik lähipiirkonnaga.

Kui näiteks Lätis on võimalik taotleda toetust seadmete soetamiseks, siis peaks see ka Eestis nii olema. Ta sõnas, et pigem tuleks suunata vahendid inimeste koolitamisse kui seadmetesse.

Naerupalli päevahoiust andis ülevaate Signe Laar. Hubane eramajas paiknev päevahoid pakub teenust 10 lapsele alates 1,5 eluaastast. Vestlus kulgeski selle ümber, mida lapsed päevahoius teevad, mida neile pakutakse, kuidas on korraldatud toitlustamine ja magamine, kus võimeldakse ja lauldakse ning millised on probleemid, kui tahta laieneda.

Ringkäik lõppes Diapol Granite OÜ-s, mis toodab kivist köögitasapindu, ja enamus ettevõtte toodangust läheb ekspordiks - Eestisse jääb vaid üks protsent.