Paar nr 2: Annely (22) Kehrast ja Meeri (23) Tallinnast

Meeri ja Annely esimene peatuspaik on Äntu Sinijärv, kus neid ootab Eesti Sukeldujate Klubi - tüdrukud saavad proovida sukeldumist. Edasi viib nende tee Alatskivile, kus pärast lõunasööki lossi restoranis tutvustab giid Meerile ja Annelyle vastrenoveeritud lossi ning nad osalevad pärandkultuuri tuuril. Apollo Belvedere restoran ootab tüdrukuid õhtusöögile ning öömaja pakub Nina Kordon.
Järgmisel päeval suundutavad seiklejad aga Viljandimaale, kus neid ootab Olustvere mõis ja mõisapark. Kultuurinädalavahetuse lõpetab maitsev lõunasöök Põhjaka mõisas.

Paar nr 3: Meelis (22) ja Kadi (23) Tallinnast

Kadit ja Meelist ootab ees nädalavahetus Lääne-Virumaal.  Esimeseks peatuspaigaks on  Rakvere linnus, kus toimub Mõõga ja Mantli Päev. Lõunasööki pakub neile sealsamas linnuses asuv keskaegne Schenkenbergi kõrts. Võimalusel külastatavad seiklejad ka Toomas Kaskmanni ateljeed ning pärastlõunal tutvuvad Meelis ja Kadi Rakvere mõisa ja teatriga. Õhtusöögile oodatakse neid Old Victoria Inglise pubisse ning öömaja annab kesklinnas asuv Art Hotell.

Teine seikluspäev viib paari tutvuma Palmse mõisaga, kus neid ootab ka mõnus lõuna.

Paar nr 4: Jaak (37) Läänemaalt ja Kaie (38) Tallinnast

Kolmas nädalavahetus viib Jaagu ja Kaie puhkama Läänemaale. Esimeseks peatuspaigas on Padise klooster. Kõrvalasuv Padise mõisa restoran kutsus neid lahkesti lõunasöögile ja ekskursiooni renoveeritud mõisahoones viib läbi Tiina Lepisto. Pealelõunal ootab seiklejaid Haapsalu linn koos piiskopilinnuse ja jalutuskäiguga promenaadil. Pärast õhtusööki Kuursaalis oodatakse Jaaku ja Kaiet öökontserdile "Grüünesse!", mis toimub Haapsalu vanamuusikafestivali raames. Ööbimisvõimaluse pakub puhkajatele Fra Mare Thalasso Spa hotell.
Järgmisel päeval ootab videoblogijaid Iloni Imedemaa teemakeskus, kus neil on võimalus kohtuda lapsepõlve lemmiktegelastega. Lõuna valmistab Haapsalu üks armastatumaid söögikohti Müüriääre kohvik.

Kas teistel paaridel õnnestub seni terve mängu vältel juhtpositsiooni nautinud Meelisele ja Kadile nädalavahetusega lähemale pääseda? Esmaspäeval, kui avaldatakse kõigi seiklejate videod, on taas võimalus hääletada oma lemmiku poolt! Kõikide hääletajate vahel loositakse välja Seikle Vabaks kajakimatk kahele Pärnu lahel, mis sisaldab ka väikest einet.

Eestielu.ee toob lugejateni kõigi võistlejate videod ning vahetud emotsioonid külastatud paikadest. Võistluste käigu ja videotega saab end kursis hoida kohalike uudiste portaalis eestielu.ee rubriigis "Reisimäng".