Ka ringide töö on pisut häiritud: tantsurühmad saavad proove teha vaid fuajees, näitering aga ülal korrusel. Suuremaid üritusi seega ei toimu, Nipikooslus ja väiksemad üritused toimuvad ülalkorrusel.

Käima on läinud ka "EESTI MÄNG". Esimesed finalistidki selgunud. Siinkohal tahangi tänada kõiki mängijaid ja mängudele kaasaelajaid. Eriline tänu kuulub aga kohalikele sponsoritele, ilma kelleta poleks mängus osalejatel ega võitjatel auhindu. Meie auhinnad tulevad Laekvere Vallavalitsuselt, Laglepesa OÜ-lt, massöör Mari Kelderžilt ja Laekvere Rahva Majalt. Finaali võitjat autasustab aga Artiston OÜ.

Kui mängusoovijaid veel on, korraldame ühe mängu ka uuel aastal, sest mängu atribuudid on valmis tehtud. Selle eest tänan oma maja meeskonda: Siiri Randmaad, Jaanika Leetbergi ja Margus Sarnetit.

Nipikooslus on taas arvukate osavõtjatega tööd alustanud. See tähendab, et Laekvere inimene on õpihimuline ja on veel palju teemasid, millest nad tahavad kuulda. Ka planeeritud ringide töö käib, nii et endiselt igavust tunda pole mahti.

Nüüd veidi ka detsembrikuu üritustest.

Loodame väga, et remont lõpeb noortetoa 10. sünnipäevaks. Pidu toimub 7. detsembril kell 18.00. Ootame külla naabervaldade noortekeskuste noori, endisi noortetoa huvijuhte, kõiki noori, kes on meie noortetuba külastanud ja miks mitte ka lapsevanemaid. Palun tulge ja vaadake, kuidas Teie lapsed oma vaba aega veedavad. Sellel õhtul pakub huvitavaid hetki OÜ Vaatepiir, kes esitleb esimest mobiilset, digitaalset planetaariumit Eestis - Universum miniatuuris. Unikaalne võimalus tutvuda Universumi saladustega, imetleda tähistaevas taevakehi. Plaate keerutab DJ AILAN KÜTT, ei puudu ka sünnipäeva tort ja üllatused.

9. detsembril kell 14.00 on külas meil Avinurme Suveteater vanaaegse naljamänguga "WIRRWARR". Tutvustavas tekstis on öeldud: "See on vanaaegne naljamäng kõuemürina ja kummituste ja püssipaugutamisega. Ettevõtlik ja nutikas noormees kõrvaldab omal viisil kõik takistused oma õrna armastuse teelt, aga tekitab sellega suurt segadust..." Lavastaja on Malle Pärn. Mängivad: Mari Oolberg, Kaja Karo, Klaarika Klemm, Raido Paju, Jaanus Kõrre, Arne Labe, Priit Pärn. Pilet kõigile on 2 EUROT.

Eakate jõulupidu toimub sellel aastal 16. detsembril kell 12.00 taas Muuga mõisas. Tänu külalislahkele Muuga mõisa personalile saavad meie valla eakad nautida kauni mõisa jõulumeeleolu ja jõulusuupisteid. Ei puudu ka meelelahutus. Pidusoovist palun teatada Rahva Majja 10. detsembriks telefonil 329 5335.

Üle mitmeteistkümne aasta oleme nõuks võtnud vastremonditud saalis jõulupidu maha pidada. 21. detsembril kell 19.00 olete oodatud Rahva Majja, kus jõulueelset meeleolu loob HENDRIK NORMANN. Seekord muusikalise poole pealt Külateater "Eedi" näitab oma uut etendust „Audients on lõppenud", vahetantsupalad on mustlas- ja flamenkotantsurühmalt "Flamante". Töötab baar. On võimalus ka lasta endale laud valmis panna, et jõulusuupisted ise kaasa võtta. Aga võib ka saalis istudes õhtut nautida. Soovitame eelmüügist piletid ära osta, sest õhtul on need poole kallimad ja meilgi on pidu parem korraldada, kui teame palju külalisi tuleb. Aga külalisi ootame me sellele peole väga - saame meie ja saate teie jõuluks hea tuju.

Valla koduseid mudilasi ootab jõuluvana 22. detsembril kell 12.00 oma jõulupaki järele.

Nii saabki meie aasta jälle otsa. Jõulupühad ja uue aasta võtame vastu koduses ringis oma lähedastega.

Ja kohtume jälle uuel aastal!