Tabivere gümnaasiumi 40. aastapäeva eel peame tõdema, et see on viimane kooli aastapäev gümnaasiumina, sest jätkatakse ju 2014. aastast põhikoolina. Gümnaasiumi muutumine põhikooliks aga ei alanda ei vanemate ega vallavalitsuse ootusi lastele antava hariduse osas. Seejuures on just koolipidajal väga tähtis roll tagamaks lastele kaasaegne ja konkurentsivõimeline õpikeskkond. Siiski ei piisa siin ainult koolipidajast: toetava koolikeskkonna säilitamiseks on vajalik ka lastevanemate ja õpetajate vaheline koostöö ja üksteisemõistmine.

30. aprillil oli viimane tööpäev 22 aastat pearaamatupidajana töötanud Vaike Uusil. Täname Vaiket pikaajalise ja kohusetundliku teenistuse eest ning soovime jaksu, tegelemaks käsitöö, aianduse ja lastelastega. Kuna loodus tühja kohta ei salli, siis tänases vallalehes tutvustame uut pearaamatupidajat Marit Hordot. Mariti varasem töökogemus pärineb küll erasektorist, ent noore ning hakkaja inimesena on ta olnud väga innukas end uute ülesannetega kurssi viimisel.

7. mail oli viimane tööpäev 14 aastat sotsiaaltööja-lastekaitsespetsialistina töötanud Liis Härmastel. Siiski loodame, et saame Liisi teadmisi ja teeneid vallas kasutada ning rakendada ka edaspidi, seda eriti just Maarja-Magdaleenas, kuna Liis on hästi kursis kohalike olude ja inimestega.

Edukat külvi nii põllu- kui ka haridusmaastikul!