Teine suurem muudatus puudutab linna kõnniteede ja haljasalade aastaringset heakorda. Alates jaanuarist läheb vastavalt linnavolikogu otsusele kogu linna haljasalade ja kõnniteede hooldus üle linna majanduskeskusele. Samuti lõpeb linna sõiduteede aastaringne hooldusleping AS Silvel Teenusega. Kes hakkab jaanuarist linna tänavatelt lund lükkama, selgub aasta lõpuks. Siinkohal loodan kõikide linnakodanike mõistvale suhtumisele, kuna iga muutus võib esialgu kaasa tuua segadusi. Anname enda poolt parima, et kõikide teenuste üleminek uutele tegijatele sujub valutult ja harjumuseks kujunenud rütm saavutatakse võimalikult kiiresti.

Palju kõneainet on viimastel kuudel tekitanud Kunda kool. Uue koolijuhi otsimine ja leidmine ei ole sujunud nii hästi kui lootsime. Eelmise direktori töölt lahkumisest on möödunud kolm kuud ja kahjuks esimesel konkursil ei õnnestunud linnal koolile uut juhti leida. Hetkel on käimas uus direktori otsingu konkurss, mille tähtaeg on oktoobri lõpp. Lükkasime uue konkursi teadlikult oktoobrikuusse, kuna seoses valimisteperioodiga toimub nii mõnigi muutus aktiivsete inimeste tööelus ja lootus leida hea juht Kunda koolile on suurem.

Hea ja paljulubav märk on ka see, et meie kooli vastu jätkuvalt huvi tuntakse, sest juba esimese kahe nädala jooksul laekus mitu sooviavaldust kandideerimiseks direktori ametikohale. Uue koolijuhi saabumisega ootame uusi tuuli koolielus ja arengus. Kõikidele õpetajatele, õpilastele ja lapsevanematele soovin seniks meelekindlust ja kannatlikkust. Praegu on koolil keerulised ajad, aga koos saame hakkama ning õpetajatel on vahendid ja võimalused õpilastele koolitarkuse andmiseks jätkuvalt olemas.

Värviline sügis on käes. Tundke rõõmu oma kodulinna üle ja andke oma panus, et Kunda linnas oleks hea elada. Soovin kõikidele kaaslinlastele ilusat värviküllast sügist,

Teie linnapea Riina Sooäär