Sellest kohtumisest küll niivõrd tasavägist heitlust ei kujunenud ning Piimameister Otto/Rapla jäi valitsevale Eesti meistrile alla 75:89, kuid nagu öeldakse mängu oli rohkem kui rubla eest ning pealtvaatajatele silmailu pakkumisega kitsid ei oldud.

Juba esimene veerandaeg pakub rahvale võitluslikku, tasavägist ning ka küllaltki resultatiivset korvpalli. Kaheksa minuti vältel toimub väljakul täielik võrdsete heitlus, kus vaheldumisi skoorivad korvialusest tsoonist Rocki poolelt leegionär Eziukwu ning eestlasest raudvara Allingu ning Rapla poolt Ringmets; tagaliinis on kohalikud mehed korvi võrku sahistama isegi osavamad kui vastaste Sokk või Tsintsadze. Kui kaks minutit jääb avaneljandiku lõpuni, on seis seega 19:18 Raplale, seejärel tekib aga väike mõõn ja Rock lõpetab veerandja 9:1 spurdiga ning tabloole kerkivad numbrid 20:27.

Algab teine episood, Rapla realiseerib oma esimese rünnaku ja astub tihedamalt Rocki kandadele. Järgnevalt vahetab Rock käiku ja viskab 7 Rapla poolelt vastuseta jäänud korvi. Enamus neist just nö teise võimaluse visetest, kus tänu kätte saadud ründelauapallile saadakse uus võimalus viskele jõuda. Vahe käriseb 12 punktini 34:22, kuid Rapla on kaugel murdumisest ning see vahe jääb poolaja lõpuni suurimaks. Pidevalt ollakse Rocki kandadel vähem kui 10 punktilise vahega, kõige selle südi „jälitustegevuse“ kulminatsiooniks sooritab Freddy Talts veerandaja lõpusekunditel vaheltlõike ning tabab seejärel ka ülikauge kolmepunktiviske, millest vormistuvad tabloole igati kiiduväärsed numbrid 48:44 Rocki poolt vaadatuna.

15 minutilise mängupausi meelelahutuseks võis seekord näha mitut võidujooksu- noori korvpalluri hakatisi magusatele auhindadele ning seejärel muidugi ka täiskasvanud pealtvaatajaid soolasele kõhutäiele „Meie Pubis“.

Kolmanda veerandi algust võib tagantjärele pidada kodumeeskonna suurimaks mõõnaks. Rocki skoorib nelja minuti jooksul 9 silma, võõrustajate saagiks jääb aga üks tabatud vabavise ning 5 pallikaotust. Lõpuminutitel ikkagi Rapla kosub ning eesotsas kapteni Ringmetsaga realiseeritakse mitmeid häid olukordi rünnakul, samas aga ei suudetud Rocki korvist eemal hoida ning poolaja neljapunktilisele kaotusseisule lisandub veel seitse silma (tulemus 55:66).

Ka viimase 10 minuti vältel toimub väljakul tõsine heitlus ning koduseinte toel ei lasta Rocki meestel kergelt hingata. Piimameister Otto/Rapla jõuab paaril korral seitsme punktini, kuid veidike kumab mängust ebastabiilsust, kus igale tõusele järgneb mõõn, ning see tõsiasi ei luba tartlastele veelgi lähemale jõuda. Probleeme tekitavad Asko Paade kolm tabavat kaugviset, mistõttu venib vahe veerandi keskpaiku maksimaalselt 18 punktini. Päris viimastel minutitel on Rapla aga jällegi kogunud kindlust ning jõuab Laane ja Ringmetsa juhtimisel kahel korral 9 silmani, kuid lõpuvileks ikkagi 14-punktiline kaotusseis 75:89.

Rapla sisukasse ja südisse esitusse panustas seekord kõige rohkem Raido Ringmets, tema saagiks jäi 28 punkti, 11 lauapalli ning 10 välja teenitud viga. Veel jõudis kahekohalise punktisummani Rait-Riivo Laane- 10 silma. TÜ/ Rock ei saanud endale kahe „pingimehe“ Rain Raadiku ja Kristjan Evarti mängitamist üldse lubada ning veel üks „noor“, Tanel Kurbas mängis vaid 11 minutit. Nende meeskonnas jaguneisd punktid veidi võrdsemalt- Vallo Allingu 15, Asko Paade 14, Timo Eichfuss 12 ning Sten-Timmu Sokk ja Callistus Eziukwu 11 silma, viimase saagiks ka 12 lauapalli.

Järgmine Piimameister Otto/Rapla mäng toimub juba järgneval reedel 28. jaanuaril kell 20.00 TTÜ Spordihoones. Vastaseks Piimameister Otto/Rapla lähim jälitaja turniiritabelis- TTÜ/Kalevi II meeskond.