Olgugi siis siinkohal ära toodud lähimad: klubi alustab tegevust 8. oktoobril kell 13 oma traditsioonilise kohvilõunaga - toimub suviste sünnipäevalaste õnnitlemine, tegevusplaanide tutvustamine suurele ringile ja loomulikult meeleolukas koosviibimine. On oodata ka külalisi. Loodame väga, et kõik klubi liikmed ja teisedki eakaaslased selleks ajaks on oma aiatööd lõpetanud ja leiavad aega ja tahtmist koos esimese tassikese sügiskohvi juua.

Novembris tähistame kadripäeva ja seda koos oma sõpradega teistest eakate klubidest. 17.novembril sõidetakse Tamsallu, et lõbutseda taas maakondlikul eakate sügispeol.

Aga kõige enne, juba septembris, tuleb kokku naisansambel, et hääled puhtaks laulda ja 21. septembril naabreid nende juubelitel õnnitlema minna.

Võimlemise ja venitamise tund hakkab toimuma alates 3. oktoobrist neljapäeviti k.18-19. Lisainfo ja registreerimine jane.paberit@gmail.com või tel. 372 514 2823. Detsembris toimetatakse loomulikult jõulumeeleolus.

Järgmiseks aastakski on suunad teada, aga neist juba edaspidi. Tõotab tulla väga mitmekülgne ja huvitav hooaeg, sest kõik ettevõtmised teostatakse sõbralikus koostöös.

Esimene ja suurim sündmus toimub 26. oktoobril, kui Roela Rahva Maja osaleb ülevabariiklikus projektis "24 tundi Eesti Rahvamaja". Kevadel saime juba mõned üleüldised suunised ja nüüd on ka oma kodused asjad käima lükatud ˉ- seda kõike aitavad teostada parimad ja teotahtelisemad inimesed kohalikust koolist, MTÜ Roela Kodukandist, raamatukogu.

Mis aga selle 24 tunni jooksul täpsemalt rahvamajas toimuma hakkab, selle avalikustame kindlasti järgmises lehenumbris. Selleks ajaks, kui käesolev leht ilmub, on oma uue hooaja laulud ammu lahti löönud ka meesansmbel ˉ- esimene kokkusaamine juba 14. augustil! 3. septembril alustab oma hooaega naisansambel.

Hetkel täiendab suvekoolis oma teadmisi ja oskusi segakoori dirigent, septembri algul algavad täienduskoolitused tantsujuhtidele. Kui uued oskused omandatud, siis kohe kogunevad nii lauljad kui tantsijad. Nii algab Roela segakoori uus hooaeg 30. septembril kell 19.00. Lahkesti ootame oma ridadesse- kõikidesse häälerühmadesse uusi lauljaid.

Algava uue hooajaga astume sujuvalt aastasse 2014 - Roela Rahva Maja 45. juubeliaastasse...

Südamest teeb rõõmu, et selle tähtsündmuse puhul asutati suvel eriliselt heatahtlike ja meie ettevõtmisi austavate inimeste poolt väike toetusfond rahvamaja järjepideva tegevuse toetamiseks.

Loodame, et üleskutse leiab veel paljudelt positiivset suhtumist. Ja olgu ikka teada ˉ- Rahva Maja on alati avatud uutele tulijatele, uutele mõtetele, uutele pakkumisteleandke vaid märku ja astuge sisse!

Palju energiat ja tegutsemislusti kõikidele - nii neile, kes maja juba omaks võtnud, kui neile, kes algavast hooajast seda teha kavatsevad. Kohtumiseni Roela Rahva Majas!