Rõngu valla noortel on suur tugi Rõngu Noortevolikogu näol. Kui põgusalt kokku võtta noortevolikogu käesoleva aasta planeeritav tegevus, siis alustaks sellest, et Rõngu noortevolikogus

noortevolikogu on edukalt alustanud oma teise koosseisuga. Hetkeks on uus tööjaotus suurel määral välja kujunenud ning kõik tegemised rööbastesse seatud. Selle aastanumbri sees on aset leidnud mitmed ettevõtmised. Kohe aasta alguses kohtus noortevolikogu meeskond vallavalitsuse ja volikogu esindajatega, et arutada omapoolset nägemust noorte olukorrast ning edastada päevakorda kerkinud probleemid vallaisadele. Samuti saime tagasisidet oma töö ning meile seatud ootuste kohta. Kohtumine oli ülimalt positiivne ning välja on kujunenud hea kootöö. Jaanuari viimastel päevadel osalesid NV liikmed Euroopa Noote projektikirjutamise koolitusel, kus üheskoos Mari-Liis Vanaisakuga formuleeriti noorteprojekt Hiugemäe korrastamiseks. Selle projekti elluviimise otsus peaks meieni jõudma lähiajal. Märtsis leidis aset ka meeskonnakoolitus teemal „Mis on juhtimine?". Koolitaja oli igati tasemel ning kohalolijad said väärtusliku kogemuse osaliseks. Omandatud teadmisi ning  muul moel pidevalt täienevat kogemustepagasit on NV liikmed kasutanud regulaarselt aset leidvate koosolekute ja organiseerimistöö raames.

Hetkel on NV peamiseks fookuseks Rõngu valla noorsootöö arengukava välja töötamine ning kindlad sihid on seatud noorte tulevikule mõeldes.