Detsembris algas olümpiaadide periood. Palivere Põhikooli õpilased osalesid nii geograafia kui eesti keele, keemia ja ühiskonnaõpetuse maakondlikel olümpiaadidel. Täname kõiki, kes osalesid neil olümpiaadidel, eriti aga neid, kes saavutasid ka häid kohti.

Detsembris toimunud geograafiaolümpiaadil saavutas II koha 9. klassi õpilane Evelin Kängsepp. Jaanuaris saavutas matemaatikaolümpiaadil III – IV koha 5. klassi õpilane Artur Matto ja IV – V koha 4. klassi õpilane Karolin Kängsepp. Veebruari alguses toimus piirkondlik ühiskonnaõpetuse olümpiaad, mis viidi läbi Interneti kaudu. 9. klassi õpilane Kristjan Tedremaa jagas maakonnas I – II kohta. Kristjan kutsuti vabariiklikule olümpiaadile, mis toimub 23. märtsil Tartus. Kiitust väärivad veel Paula Palmiste ja Jasper Vimm.

Kevadkuudel osaleme maakonna ainekomisjonide poolt korraldatavatel olümpiaadidel, seega pole õpilasvõistlused veel sugugi läbi.

Heade tulemuste taga on nii õpetajad kui ka laste kodud. Kui õpilasel on lai silmaring, asjalik suhtumine õppetöösse, peab tunnustama tema vanemaid, kes soosivad ja väärtustavad teadmisi ja õppimist.

Mõni on tubli olümpiaadidel, teine jälle spordis, rahvatantsus, laulmises, joonistamises. Kiidan kooli nimel 5. 6. klassi jalgpallureid, kes saavutasid 18. jaanuaril maakondlikul võistlusel III koha. Võistkonda kuulusid Artur Matto, Reimo Mihkelson, Keiro Nurme, Arnold Vollenberg, Artur Luiga, Mikk Sikemäe, Janar Timusk. 3. – 6. klassi poisid saavutasid 16. veebruaril Lihulas saalihokis III koha, võistkonnas olid Siim Luiga, Artur Luiga, Sten Raadla, Reimo Mihkelson, Keiro Nurme, Mikk Sikemäe, Artur Matto.

Tänan õpilasi väga heade saavutuste eest, õpetajaid ja vanemaid laste õpetamise ning toetamise eest.