2011.a. on hinge sisse saanud Risti käsitöömaja, kus raskel, pimedal ajal on meid ootamas meie oma päikesekiired Tiina Ojamäe ja Thea Trummalt- jätkugu teilgi jõudu ja jaksu seda rasket koormat vedada! Teistele inimestele mõtlemine ei sunni meid üksnes unustama oma muresid, vaid aitab ka leida palju uusi sõpru ning toob ellu rohkesti rõõmu.

Soovin, et kõigil oleks kõrval keegi, kui tal abi ja toetust on vaja.

Tore on, et meie eakatel on vallas võimalik harrastada erinevaid tegevusi: teha käsitööd, tantsida, laulda, sportida, võtta osa erinevatest üritustest jne. Nii saime osa 19. novembril toimunud „Peoleo" ja „Kanarbikuõied" ühisest juubelikontserdist, 28.novembril toimunud kohtumisest kirjanik Aidi Vallik'uga ja 15.detsembril toimunud uudiskirjanduse tutvustusest.

Pensionäride ühistegevuse kahekümnenda aasta avalöögiks kujunes 04.detsembril toimunud koolitus-koosviibimine. Meeldiv oli tunda ennast ühise perena üritusel koos paljude särasilmsete inimestega. Loodan, et suutsime tuua värvi ja rõõmu teie igapäevaellu, mis aitaks teil unustada rõskus ja pimedus ning te tunneksite raskel hetkel sõbra küünarnukki. Tänan kõiki abilisi, kes andsid oma panuse ürituse õnnestumisse.

Kõigile kaunist jõuluaega ja kordaminekuid uuel aastal!