5- 7 aastastest poistest saavutas esikoha Aleks Homin, II koha Marko Mändla ja III Maksim Markus Mere.

Kokku võistles rattavõistlustel 20 last. Kolme esimest autasustati diplomi ja motopäeva T-särgiga. Teistele osalejatele jagati šokolaadi.

Edasi jätkus päev off-roadmaasturite domonstratsioonsõitudega. Maastik, mida läbiti oli põnev ja käänuline, milleks vajas juht üksjagu oskusi. Lapsedki said kogenud juhtidega kaasa sõita ja tõelist tivolitunnet kogeda. Suuremad poisid-tüdrukud osalesid orienteerumises, mille käigus oli vajalik leida maastikul tähised. Edukamad võistlejad olid Karl- Johannes Allmere, Kevin Kärp, Marthen Neeme Pahk, Marcus Heinla ja

Päev jätkus moottorrattasõitudega Kõigepealt näitasid

oma tehnikat ja sõiduoskusi kõige nooremad motomehed. Hiljem said kõik väikesed poisid ka ise mootorrattasõitu proovida. Poiste isad olid lastele igati toeks. Lembit Nõlvak tutvustas lühidalt mootorrataste tehnilisi näitajaid ning omapära. Seetõttu kujunes päev väga õpetlikuks kõigile huvilistele. Kindlasti leidus laste hulgas neid, keda motomaailm tõeliselt huvitama hakkas.

Motopäevalt ei puudunud ka ATV-d. Mõned isad olid oma lastele sõidukid kaasa võtnud ning väikesed mehed said näidata juba omandatud kogemusi. Teised, kel kodus sõidukit polnud, said sõita renditud tehnikaga. Sõitjate hulgas oli 5-6 aastasi ja vanemaid poisse. Samuti tehti ratastel kõikvõimalikke selgeksõpitud trikke.

Päeva edenedes said sõidujärje järjest suuremad noormehed. Erilist vaatemängu pakkusid juba tipptegijad motoklubist. Võistluseks kogunes 5 meest võidusõiduratastel. Kümne ringi järel saavutas esikoha Kalmer Jalast. Teise koha Sten Selge ja kolmanda Martin Nork.

Quadide võistluse võitis Mark Saar omakandimehe Jaanus Toominga ees.

Autoorienteerumisse registreeriti 8 meeskonda. Etteantud legendi järgi tuli läbida 60 kilomeetrit, samal ajal vastata kontrollküsimustele. Autoorienteerumise võitis ajaga 1 tund ja 20 minutit võistkond Uusen. Teise koha saavutas Argo Alevi meeskond, kolmas koht kuulus Jaak Mässakule.

Päev kulus huvitavalt ja kiiresti ning andis järjekordse positiivse kogemuse, millega järgmisel aastal jätkata.

Tänu kuulub kõgile, kes panustasid oma energiat, aega ja vahendeid päeva kordaminekule.

Eriline tänu Lembit Nõlvakule ja rajameister Meelis Needrale ning firma Nõlvak ja KO meeskonnale ning Too-mas Kärpile Roosna-Alliku Maasturitest. Samuti Heldur Rausbergile, kui kogu päeva juhile. Kairi Lõhmus Kaitseliidu Järva Maleva kateldega sildi all pakkusid kõigile osalejatele sõdurisuppi. Kogu üritust valvas meditsiinitöötaja Hiie Kapten. Päästealast ohutustööd õpetas Teele Idavain. Tänu ka Kemmerling OÜ-le ja Eesti Pagar AS-ile

Projekti toetasid rahaliselt Leader kohalik tegevusgrupp - Järva Aengu Partnerid, Anneli Karma poolt kirjutatud taotluse alusel. Täname kõiki koostöö eest!