Kahju oli muidugi sellest, et Roosna-Alliku noortest poistest ei olnud võistkonda väljas, aga lohutame end siis sellega, et oma panuse andsid nad mõlemas linnameeskonnas mängides. Loodame siis, et järgmisel aastal näeme neid oma valda esindamas.

Vanemas astmes oli üheksa võistkonda: Järva-Jaani, Roosna-Alliku, Koeru, Paide Linnameeskond, Tapa Linnameeskond I, Tapa Linnameeskond II, Ambla, Imavere, Paide Linnanaiskond, kus mängivad ka Ethel Eha ja Carmen Juurik.

Tulemused: kuni 12 aastat: I koht - Paide Linnameeskond I, II koht - Paide Linnameeskond II ja III koht Tamsalu võistkond.

Vanemas vanusegrupis: I koht - Imavere, II koht - Ambla, III koht - Paide Linnameeskond, IV koht - Koeru, V koht - Roosna-Alliku (tublid!) Meelis ja Urmas Rooba tänasid osaleijaid šokolaadiga ja Roosna-Alliku Spordiklubi meenega.

Lisaks andsid vennad parimatele mängijatele auhinnad. Kolme parimat võistkonda autasustati karikaga ja esikoha omanikud said kaela medalid.

Täname kohtunikke Meelis Roobat, Urmas Roobat, Aivar Saarepuud ja Viktor Metsa.

Suured tänud tuleb öelda Tiiu Välile, kes on kümme aastat seda üritust korraldanud.

Samuti täname Eesti Kultuurkapitali Järvamaa Ekspertgruppi, kelle rahaline toetus igal aastal on suureks abiks ürituse läbiviimisel.