Turniiri algataja ja Restorani Neh peakoka Peeter Piheli sõnul andis turniir hea tõuke, aitamaks kaasa eesti toidu ja kohaliku tooraine väärtustamisele meie koolisööklates. „Mul on siiralt hea meel, et Johannese kool on oma ahju kätte saanud ning ehkki hinnaline ahi, millest koolisööklal on tohutult abi, läks maksma rohkem, kui meie oma turniiriga koguda suutsime, idandas meie turniir omamoodi seemne ning tegi esimese kastmise. Tänu koolisöökla tublidele eestvedajatele leiti ka lisaraha ning nüüdseks on ahi olemas. Kooli kokad ja lapsed rõõmsad ning loomulikult rõõmustavad selle üle ka kõik pealinna kokad, kes turniiril osalemisega aitasid ettevõtmisse panustada," lausus Pihel.

Kerti Vissel, kes on üks Johannese kooli ja lasteaia söökla kokkadest, nendib, et uus ahi on igapäevast toiduvalmistamist päris põhjalikult muutnud. „Hoiame kokku aega, energiat ja saame lisada menüüsse toite, mida seni tehnilistel põhjustel valmistada ei olnud võimalik. Ainult, et rohkem peame toitu valmistama, sest lastele tõesti maitsevad ahjuroad," selgitab Vissel. Lisaks maitsvatele ahjuroogadele, võimaldab uus ahi erinevalt varasemast ühe korraga piisavas koguses leiba küpsetada. Kahel päeval nädalas valmistatakse suurepäraseid taimetoitusid.

Peeter Pihel kinnitab, et kindlasti kavatsetakse turniiriga jätkata ka sel aastal. „Tegelikult oli see üks tore kogemus ka kõigile osa võtnud kokkadele - saada hetkeks kuumast köögist ja sagimisest eemale ning pisut jalkamurul palli taga ajada ning loomulikult ka heategevuseks raha koguda, " sõnas Pihel. „Loodetavasti leiame ka sel aastal ühe toreda projekti, millele üheskoos paljude tublide kokkade ja toetajatega õlg alla panna. Möödunud turniiril andsid Johannese kooli heaks oma tubli panuse ka Pädaste Mõisa pikaajaline koostööpartner Electrolux, aga samuti Eesti Jalgpalliliit, Eesti Kulinaaria Instituut ja veinifirma Dunker.

2011. aasta septembris toimunud esimesest heategevuslikust kokkade jalgpalliturniirist võttis osa 8 Tallinna restorani ning turniiri võitjaks tuli Swissôtel Tallinna meeskond.