„Postitused sünnivad igapäevaelulistest tegevustest,“ alustab Aleksandra ema Maarja Kurs. Kuid suunitlus on jagada ilu-uudiseid. Näiteks kui tüdruk on teinud omale uue soengu, siis ta soovib kogu protsessi ja tulemust teistega jagada.

„Järgmiseks hommikuks oli meile broneeritud Martaga maniküüri aeg,“ seisab kirjas ühes augustikuu blogipostituses, mis tehtud külaskäigust vanaema juurde Pärnusse, kus Aleksandra kohtus preili Martaga Brüsselist. Aleksandra jagab fotosid ja kirjeldab oma käiku ilusalongi koos teise tütarlapsega ning kõneleb ilutoodetest, mida ta tunneb või on proovinud. „Aleksandra blogi sündis selliselt, et ta ise arvas, et tal võiks ka Facebooki konto olla, mis oli minu jaoks suur üllatus. Küsisin, mis ta sellega teha kavatseb. Ta tõi sellise näite, et tal on olnud nii palju erinevaid soenguid ja nii vähesed teavad sellest. No ja sealt see blogi-idee tuligi. Tüdrukul on igas asjas oma arvamus ja seisukoht, seega tema jutustab ja mina panen selle kirja. Me katsetame asju, mida Aleksandra ikka ise tahab ja mille vastu huvi tunneb,“ kõneleb Aleksandra juuksurist ema Maarja.

Kui uskuda Eestis tehtud uuringut, millest on selgunud, et blogijate vanusevahemik on 14–61, siis Peetri alevikus elav Aleksandra on ema abiga Eesti noorim blogija.

Ema Maarja lubab, et kui Aleksandra kirjutamise selgeks saab, hakkab ta seal rohkem ise tegutsema. Praegu jõuavad tekstid blogisse läbi ema silmade ja trükkivate sõrmede.

„Blogi üks eesmärke oleks lugejaid innustada oma lastega rohkem tegelema, koos saab teha ikka väga lahedaid asju. Emmedele ja issidele on seal nõuandeid, mida teha, kuhu minna, mida Aleksandra eas laps tahab, saab ja oskab teha,“ kirjeldab Maarja, tunnistades, et osa mõtteid on blogi kaudu tal veel realiseerimata. Kuna kahe lapse emana on ta tundnud seni puudust veebipõhisest keskkonnast, kuhu koondub kogu info selle kohta, mis Rae vallas toimub, käivitas ta ise koos sõbrannaga augusti lõpus Facebookis lehekülje „Rae valla lapsed koos“, mis just seda funktsiooni hakkab täitma.

„Selle eesmärk on siduda lapsed ja nende vanemad, lisaks kool, huviringid, üritused, trennid, laagrid jne ...,“ tutvustab Aleksandra mõtteid ja tegemisi kajastav Maarja, kes loodab, et veebikeskkonnast sünnib kasu paljudele lastevanematele.