Uus hoone on kompaktne ja projekteeritud firma tootmise vajadusi arvestades. Midagi eriti spetsiifilist ei ole. Eesmärk oli saada võimalikult ökonoomne ja kaasaegne tootmishoone. Kõik on tehtud võimalikult selge joonega: tootmishall ja ladu on neljakandilised, lihtsad on ka bürooruumid, ei mingeid nurgataguseid ega keerulisi koridore. Pinda on kokku 4800 m2, sellest 3200 on tootmishall, 850 laod ja 750 büroo- ja tehnilised ruumid. Ehitama hakati hoonet eelmisel kevadel lume sulamise ajal ja enne uue lume tulekut oli hoone valmis.

Praegu käib kolimine. „Tahtsime kiiresti oma tootmise ümber kolida, aga kuna seadmete tarnija ei suuda tähtaegadest kinni pidada, nihkub mõnevõrra edasi ka uue hoone avamine," nentis Andres Palk. Küsimusele, kui palju omatoodetud tuletõkke- ja turvauksi on uues hoones, vastas juhataja, et nii palju, kui oli võimalik. „Oma firma tööle võib alati kindel olla, pealegi on nende ustega hea ennast reklaamida."

Saajosele ehitatud uus hoone võeti pidulikult vastu 21. detsembril. Pildil annab vastuvõtuaktile allkirja Keila linna ehitusnõunik Imbi Grünberg

Saajosele ehitatud uus hoone võeti pidulikult vastu 21. detsembril. Pildil annab vastuvõtuaktile allkirja Keila linna ehitusnõunik Imbi Grünberg.

INFO
Saajos AS on 1994. aastast Eestis tegutsev terasest tuletõkke- ja turvauksi valmistav ettevõte, kelle tooteid võib leida kõige nõudlikemates projektides, luksusristlejatest alates kuni hotellide ja kaubanduskeskusteni mitmel pool maailmas. Saajoses on tehtud paljude laevade kajutiuksed, aga ka köökide, baaride ja mitmete esindusruumide uksed. Nimi Saajos on tulnud firma omanike nimest ja nagu Soomes tavaks, antakse firma isalt pojale ja sealt edasi pojapojale. Praegu juhib Saajos OYd Kalle Saajos