Mängu esimese 10 minuti jooksul suuri ning otsustavaid vahespurte ei sooritatud. Siiski oli Kalev/Cramo meeskond kindlam ning saavutas 7 punktilise edu, mis aga kinldasti ei taganud veel võidupunkte turniiritabelisse. Teist veerandaega alustati tulemuselt 15:22. Esimese rünnakuga vähendas tagaaja rollis olev Piimameister Otto/Rapla kaotusseisu kahe silma võrra. Sealt edasi kulges aga mäng üsna resultatiivselt mõlema poole jaoks, kuid kalevlased olid edukamad ning kui teisest veerandajast oli mängitud 4 minutit, seisid tablool numbrid 37:24 Kalevi poolt vaadatuna. Seejärel algatas Rapla Raido Ringmetsa pealtpanekust 7:0 vahespurdi ning Kalevist jõuti vaid kuue punkti kaugusele. Viimased kolm minutit esimesest poolajast kuulusid aga täielikult külalistele. Tundus, et võõrustajad ise jäid juba huviga ootama poolajal aset leidvat Merlyn Uusküla esinemist ja unustati, et veel mõned minutid on vaja väljakul rassida. Selle tulemuseks oli Kalev/Cramo 12:0 vahespurt, millest pooled silmad vormistati kiirrünnakutest.

Nagu juba mainitud, oli seekord poolajal meeleolu üleval hoidmiseks kohale tulnud Merlyn Uusküla, kes laiemale üldsusele tuntud kui Merka. Pärast traditsioonilist, kuid alati üllatusi pakkuvat meelelahutusprogrammi, võis jälle alati korvpallilahing. Piimameister Otto/ Rapla vajas hädasti 18 punkti tagasitegemist. Ühelt poolt saadi sellega järgneva 10 minuti jooksul suurepäraselt hakkama, võib lausa öelda, et paremat ei ole võimalik tahta- nimelt nagu eelpool mainitud lasti Kalev/Cramo meeskonnal oma kontosse lisada vaid 3 silma. Kalevlased sunniti palli kaotama viiel korral ning nende visketabavust väljakul suudeti hoida vaid 10% protsendi peal (10/1). Teiselt poolt, ei suutnud aga Rapla ise rünnakul väga head resultatiivsust demonstreerida. Esimese kolme minutiga visati küll kuus punkti, kuid ülejäänud 7ga lisati samuti vaid pool tosinat silma.

Viimast otsustavat 10 minutit alustati seega tulemusega 45:54. Kalevlaste poolel võis tunnetada õhus levivat pinget. Samal ajal kiirgas publiku hulgast suurt ootusärevust ja põnevust, sest võib arvata, et nii mõnelgi fännil mõlkusid meeles hetked eelmisest Kalev/Cramoga toimunud vastasseisust, kus Rapla just viimasel veerandil trumbid lauda käis ja kalevlasi päris kõvasti ehmatas. Kahjuks aga selline stseenarium täna ei kordunud, Kalev alustas veerandaega kaheteist Rapla poolt vastuseta jäänud punktiga. Raplakad päästis korvide põuast Rait-Riivo Laane tabav 3 punktivise alles veerandi neljandal minutil. Lisaks panustas ülejäänud aja jooksul Raido Ringmets meeskonna kontosse 4 punkti. Resultatiivsus oli raske tulema, kuna viimase kümne minuti jooksul kaotati palli kogunisti 9 korral ning samuti ei olnud kiita visketabavus (kogu mängu kokkuvõtteks jäi see vaid 34% piiridesse). Kuid samal ajal demonstreeris Cramo kolmanda veerandajaga võrreldes üsna head tabavust ja vormistas lõpuvileks oma 10 võidu G4S meistriliigas tulemusega 52:80.

Piimameister Otto/Rapla meeskonna liidrid skooritegemisel olid seekord Sven Kaldre 11 ja Raido Ringmets 10 silmaga. BC Kalev/Cramo särgis sai kaksikduubliga hakkama leegionär Michael Dunigan, kes viskas 15 punkti ja võttis maha 11 lauapalli. Eesti koondislased Gregor Arbet ja Reimo Tamm lisasid vastavalt 12 ja 11 silma.

Järgmist võimalust elada omadele kaasa ei tule seekord kaua oodata, sest juba tuleval kolmapäeval, 24. novembril astub hetkel turniirtabelis 4 võiduga 5.-6. kohta jagav Piimameister Otto/ Rapla „võitlustulle“ 6 võiduga neljandal kohal platseeruva BC Rakvere Tarvaga. Mäng algab Sadolini Spordihoones kell 19.00.