Kolmel alal saavutati alavõidud. Esikoht võideti TÄNAVAKORVPALLIS (Jaanus Teder, Kalev Linde, Andres Lohuväli, Marko Kööp ja Martin Talv), REESÕIDUS (Marit Gross, Ruth Kõiv, Marjan Pavlovitš, Revo Falkenberg ja Mati Raudsepp) ja JUHTIDE VÕISTLUSES (Rando Undrus ja Priit Areng) (pildil).

Teine koht võideti KABES (Aime Ilves, Kalev Ilves ja Peeter Adler). Kolmanda koha punktid läksid tabelisse laskmises. Sellel alal võis omavalitsust esindada kaks võistkonda. Lisaks võitnud Paluperale edestasid meie laskureid ka kaks Valga linna võistkonda. Sangaste mehed olid esimesed, kes pidid jääma medaliteta. Suusatajatest tulid oma vanuseklassis pronksmedalile Madis Vihmann, Viljar Vihmann ja Sulev Kõiv. 4. koht saavutati võrkpallis, 6. koht lauatennises, 7. koht bowlingus ja suusatamise võistkondlikus arvestuses.

Lisaks medalivõitjatele andsid oma panuse Sangaste valla võistkonna edukasse esinemisse aktiivsed spordisõbrad: Kairi Aamer, Gerli Grossberg, Cätlin Peterson, Maire Peterson, Marili Vihmann, Kelli Vällo, Valdo Karavin, Kristo Koik, Valmar Kängsepp, Aivar Oja, Tormi Oja, Mairo Peterson, Mikk Vihmann ja Imre Õim.