Juba praegu on teada, et 20. oktoobril on meile külla tulemas Ivo Linna ja Antti Kammiste ning tuleb õhtu, kus saab nautida head veini, hõrke suupisteid ja suurepärast muusikat. Gurmaanide õhtu saab teoks tänu Kiisatamme Kultuuritalule.

Koostöös Keeni Põhikooliga korraldame konverentsi, kus ajaloost ja vallas tegutsevatest ettevõtetest teevad ettekanded kooliõpilased. Sellel päeval on meile külla tulemas ka endised vallajuhid. Käimas on digipildivõistlus, kuhu ootame fotosid erinevatest sündmustest, ilusatest hetkedest. Parimatest fotodest on soov valmistada 2012. aasta kalender. Täpne info fotokonkurssi kohta ja juhendmaterjal on olemas valla kodulehel. Sportlikumalt poolelt on tulemas veel orienteerumismäng „Tunne oma kodukohta".

Samuti ilmub juubeliks kogumik vallas tegutsevatest harrastusluuletajate ja -kunstnike loomingust. Selles raamatus ilmuvad kõik „Sangaste laulud", autoreiks kohalikud elanikud. Loomulikult ei puudu ka korralik rahvapidu, kes seal üles astub ja kus see toimub, jäägu esialgu saladuseks.

Jälgige reklaami!