Antud hooaeg oli SÄRTSUle raske, aga edukas. Lisaks treeningutele, mis väikestel toimusid lisaks ka Uue-Antsla Rahvamajas, tuli mõlemal rühmal silmitsi seista ka rahvariiete probleemiga. Oma panuse tantsijate rõivastusse andsid Urvaste Valla tantsuõpetaja Tiiu Kungus ja Võru tantsurühma Siisike juhendaja Marianne Jaanson - aitäh neile!

Sügisel, hooaega alustades, seati eesmärgiks pääseda Soome-Eesti ühistantsupeole, mis sedakorda oli Tamperes. Treeningud toimusid 2 x nädalas. Vanemale rühmale tõi repertuaar kaasa 11 liigitantsu, millest 8 olid uued, nooremal rühmal olid kõik liigitantsud (4) uued. Lisaks Soome-Eesti repertuaarile suutsime hooaja jooksul selgeks õppida ka lihtsalt ilusad ja armsad tantsud ning muidugi Võru peo repertuaari. Seega - kokku kujunes 21 tantsu, millest 17 olid rühmale uued.

Meeldejääv oli antud hooaeg ka erinevate esinemiste poolest. Kokku esineti 13 korral - Antsla KSK-s, Uue-Antsla Rahvamajas, Tsooru Rahvamajas, Kobela Rahvamajas, Antsla -, Võru - ja Urvaste laululaval, Tampere staadionil ning Boose järve ääres. Nendest kahel - Võru peol ja Urvaste Kihelkonnapeol abistasid meie noormehed Urvaste segarühma Segätse.

Meie treeningud poleks olnud nii rõõmsatujulised ja tegusad, kui meid poleks toetanud laste vanemad. Veelkord suured tänud teile, et tagasite pideva aastaringse transpordi Kobelasse ja Uue- Antslasse sõiduks.

Täname ka meie suurtoetajaid: Laulu- ja Tantsupeo SA, Antsla vald ja Urvaste vald, FIE Valdur Roots - Teie abita poleks me jõudnud rahaliselt sõita!

Boose Seltsile suur aitäh - noortele meeldisid treeningud Kobelas ja seal olev pingevaba õhkkond. Kallid noored tantsijad - siirad tänud Teile lihtsalt olemise pärast. Kui midagi väga tahta, siis ületatakse koos ka kõige raskemad ja keerulisemad takistused!