Metal Expressi uus hoone paikneb 8000 m2 kinnistul, selles on laopinda 2000 m2.Kontori pool on 200 ruutmeetri suurune. Hoone projekteeris ja ehitas Maru Ehitus, arhitekt on Raivo Puusepp ja sisekujunduse autor Helen Teetamm.

Maja fassaadi ja ruumide värvilahendus tuleneb firma logost ja rõhutab, et tegu on metalliturul tegutseva ettevõttega .Hoone ehitusel on kasutatud tooteid, mida firma maale toob. Akende ja uste terasprofiilid pärinevad Šveitsi firmast Forster, mille toodete esindaja on Metal Express Baltikumis 2008. aastast alates. Fassaadi kate valmis AS-is Toode.

Metal Expressi võib nimetada mõneti perefirmaks, õigemini paari pere firmaks. Ettevõtte kümnest töötajast viis on sauelased ja mõnel teiselgi juured või side Saue linnaga olemas. Kõik on oma ala professionaalid: tegutsenud metallialal aastaid, tunnevad materjale, oskavad kliente nõustada, teavad, mida turg vajab ja kasutab.

Meenutades, kuidas Metal Express alguse sai, ütleb juhatuse esimees Tago Teetamm, et 2000. aastate keskel otsustas üks suurfirmadest teatud toodete müügi Eesti turul lõpetada. Samas nõudlus oli olemas ja nii kogemustega meeste käe all ettevõte käima läks.

2014. aastal oli Metal Expressi käive 6,6 miljonit eurot. Tänavu prognoosib Tago Teetamm käibe kasvu 8 miljoni euroni. Aastas käib firmast läbi ligikaudu 4000 tonni metalli: roostevaba teras, alumiinium, vask ja messing, lehed, plaadid, profiilid, latid ja torud, võrgud ja perforeeritud lehed. Toodete kasutusvaldkond on pea piiramatu - kõikjal, kus metalli kasutatakse.

Tooteid Eesti turule tarnib Metal Express Soomest, Poolast, Saksamaal ja Šveitsist, läbi vahendajate ka Aasiast. Alates septembrist 2011 on Metal Expressil tütarfirma Metal Express Oy Soomes Vantaas. Tegu on kahemehelise müügiesindusega, mille käive moodustab firma kogukäibes tühe neljandiku.