Lisaks saab noortealgatuste fondist NAF taotleda rahalist toetust, et aidata ellu viia noorte ideid ja põnevaid projekte.

Tööelu programmi koordinaator on noortejuht Üllar Põld. Igal kuul laieneb noorte silmaring ühe uue eriala võrra ning käiakse uues töökeskkonnas. Kolme kuu jooksul kokku on 32 Saue noort saanud tutvuda päästja-tuletõrjuja erialaga ja töötingimustega Nõmme Päästekomandos, külastanud filmistuudiot „Vesilind“ ja harjutanud alpinismi algvõtteid rasketes ilmastikutingimustes.

Põnev tegevus toimub ka kunstiprogrammis „Arteesia“ Monika Liivi ja Maret Pingini juhendamisel. Ringi on registreerunud 22 last vanuses 7–12 a. Esmaspäeviti tegeldakse käsitöö ja kujutava kunstiga ning reedeti keraamikaga. Tegevused savi- ja käsitöötoas on omavahel temaatiliselt seotud — järgitakse rahvakalendrit ja teisi tähtpäevi. Lisaks kohapealsele tegevusele on külastatud Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseumi, Nuku- ja Noorsooteatri Nukumuuseumi ning toimetatud nende töötubades.

Ootame endiselt ka noorte häid mõtteid. Too oma ideed noortekeskusesse ja me aitame teil need NAF-i abiga teoks teha! Lisainfo: Kristi Kruus 679 0195, 5391 1611.

Kogu projekti pildimaterjali leiate Saue Noortekeskuse Facebook’i fännilehelt.