Daniel võitis ka 2012. aasta Saue laululapse konkursi ja esindas meie linna Harjumaa laululapsel. Ka seal osutus ta võitjaks ja žürii valis Danieli esindama Harjumaad Laulukarusellil. Järgnes poolfinaal ja seejärel juba finaal 6. jaanuaril Vanemuise kontserdisaalis.

Elviira arvab, et üks põhjusi, miks Daniel konkursil nii kaugele jõudis, on see, et tal pole lavahirmu ja et igas tema tegemises on krutskid sees. „Loomulikult on ta musikaalne ja väga lauluhimuline. Kindlasti aga on abiks tema vahva ja toetav pere - ema, isa ja vanavanemad," rõhutab juhendaja.

Ema sõnul on Daniel - nagu väljaspool kodu - ka kodus väsimatu aktivist, kes tegevusetult ei kannata olla ühtegi minutit. Talle meeldivad arvuti- ja wii mängud, legosid kokku panna ning muidugi ei puudu selle kõige kõrvalt muusika. „Mingi plaat või muusikavideo mängib alati, mida ta siis veel kõva häälega kaasa laulab, vahel ka tantsib," kirjeldab ema Danieli koduseid tegevusi.

Et Danielil on alati väga palju küsimusi kõige kohta, siis temaga kodus juba igav ei hakka ja tihti on täiskasvanud enne väsinud.

Jõuluvana aga täitis Danieli ühe unistuse - tõi talle kitarri - ja nüüd hakkab laulupoiss käima kitarrikursustel Saue muusikakoolis.