Võistlusklasse oli 9 ja osalemisvõimalus 6000 meetri tervisekõnnis oli kõigil soovijail olenemata vanusest. Kokku oli osalejaid 243, tuldi Sauelt, Tallinnast, lähiümbruse valdadest ja kaugemaltki. Rõõmustavalt palju oli osalejaid 100, 200 ja 600 meetri distantsidel - kokku 187 võistlejat. Kui Tillude võistlusklassis lõpetasid pisemad veel vanemate käekõrval ja mõned süleski, siis ülejäänud distantsidel käis kompromissitu võistlus.

Sügisjooksu 6000 meetri distantsile läks 44 võistlejat, kellest 43 jõudis ka nišisse. Saue valla kiireim naine oli neidude klassi kuuluv 15-aastane Andra Moistus ajaga 27.30,0 ja kiireim mees Tarmo Reitsnik ajaga 20.36,0, kellele kuulusid ASi Neiser eriauhinnad. Sama distantsi läbisid ka 13 tervisekäijat, mõnel tublil vanemal oli kaasas ka lapsevanker järelkasvuga. Sügisjooksu autasustamist ilmestas staadionist mööduv tume vihmapilv ja ülelendav kureparv.

Kõikide distantside kolme paremat autasustati medali ja diplomiga ning võitjaid ka auhindadega. Sügisjooksu korraldamist toetas Laagri Lions Klubi, kes viis esmakordselt läbi pereauhindade loosimise. Klubi president Mikk Lõhmus andis üle loosiauhinnad: viis peret said pääsmed heategevuslikule jõulukontserdile ning üks pere võitis Sportlandi kinkekaardi. Pere moodustasid üks vanem, kes läbis 6000-meetrise distantsi ja vähemalt üks laps, kes võistles oma vanuserühmas. Üldse osales loosimisel 22 peret.

Eraldi tunnustamist väärivad sügisjooksul osalenud üheksa 4-5 - liikmelist peret ja kaheksa 3-liikmelist peret, kes on tõeliseks eeskujuks ja uhkuseks kõigile tervisesportlastele.

Toome siinkohal ära vaid nende perede tublide vanemate nimed, kel võistlesid ka kolm last: Tarmo ja Agnes Reitsnik. Anneli Aas, Riho Lanno ja Elina Eismel. Aitäh teile! Spordipäeva lõpetas juba traditsiooniline loosiratas, kus õnn võis naeratada ka neile, kes ei saanud võistlustel medalit. Omanäolise loosiauhinna sai 20 osavõtjat. Sügisjooksu protokolli ja meeldejäävaid pilte saab vaadata RSK Kuuse kodulehelt (www.kuuseklubi. ee).

Rahvaspordiklubi Kuuse tänab Saue Vallavalitsust, Laagri Lions Klubi ja tublisid Saue valla rmasid, kes toetasid meid korralduskulude katmisel, panid auhindadeks välja erinevaid tooteid, teenuseid, pääsmeid või hoolitsesid selle eest, et osavõtjad saaksid janu kustutada ning midagi maitsvat põske pista. Suur tänu kõigile ühiskondlikele kohtunikele ja abimeestele, eriline tänu Toomas Artmale!

Täname veel kord kõiki osavõtjaid ning soovime teile jõudu ja jaksu eelseisvateks treeninguteks, et kohtuda järgmisel sügisel, mil sügisjooks toimub juba kümnendat korda!
_________________________________

TOETAJAD Ürituse sponsorfirmad olid: AS Neiser Grupp, Kadarbiku talu, Laagri Haridus- ja Spordikeskus, spordiklubi Laagri Tervis, AS Magnum Medical, AS Sagro, OÜ Mellson, OÜ Nenell, OÜ Hildero (Lahe Roos), AS Planserk, OÜ Kalsep, Veskitammi Ilusalong, OÜ Roadservice, Meie Kohvik, OÜ Rolltrans