1. novembril jõustus ehitustöövõtuleping Saue Linnavalituse ning ühispakkujate konsortsiumi Lemminkäinen Eesti AS ja Lemminkäinen Infra OY vahel riigihanke "Saue linna ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni laiendamise projekteerimis- ja ehitustööd"  osas, mis hõlmab Saue linnas Rauna tn-st Keila mnt poole jääval alal. Lepingu maksumuseks koos käibemaksuga on 2 169 756,54 EUR.

  1. novembril sõlmiti ehitustöövõtuleping Saue Linnavalituse ja ühispakkujate konsortsiumi Terrat AS ja Viimsi Keevitus AS vahel  osas, mis hõlmab projekteerimis- ja ehitustööd Saue linnas Rauna tn ja Tule tn vahelisel alal. Lepingu maksumuseks koos käibemaksuga on 2 150 859,06 EUR.

Linnapoolse ehitusjärelvalve teostamiseks sõlmiti Saue Linnavalitsuse poolt leping ühispakkujatega AS Infragate Eesti ja P.P. Ehitusjärelevalve. Lepingu maksumuseks koos käibemaksuga on 68 010 EUR. Leping jõustus 08.novembril 2011.

Kuna Saue linna kolme piirkonna ühisveevärgi ja kanalisatsioonisüsteemide laiendamise hanke maksumus (6 133 108 EUR) ületas 2010. aastal koostatud finants-majandusanalüüsis toodud projekti kogumaksumuse (5 339 511 EUR), siis Kiviloo piirkonnas tööde teostamise lepingut täna veel allkirjastatud ei ole.

Oktoobris koostati uus Saue linna ühisveevärgi ja kanalisatsioonisüsteemide laiendamise finants-majandusanalüüs, kus võeti arvesse projekti kallinemine ning eelmisel nädalal esitati see Keskkonna Investeeringute Keskusele, taotlemaks täiendavate vahendite eraldamist Kiviloo piirkonnas tööde alustamiseks.

Tähtaegadest:

  1. Projektijuhtimise teenust osutab OÜ Keskkonnaprojekt kuni tööde lõpetamiseni.

  2. Projekti inseneri- ja omanikujärelevalve teenus kestab 390 päeva, millele lisanduvad tegevused puudustest teatamise ajavahemikul.

  3. Projekteerimis- ja ehitustööde täitmisaeg on samuti 390 päeva alustamise kuupäevast ning lisaks 24 kuud puudustest teatamise ajavahemik.

Esimene tööde alustamise koosolek toimub novembri kolmanda nädala lõpus või neljanda nädala alguses, mille järel peaks kahes tööde piirkonnas töödega alustatama.

Mõistvat suhtumist ja kannatlikku meelt!