Maikuus ootasime kõiki lapsevanemaid ja vilistlasi talgutele. Korrastasime rühmaruume ja õueala. Aitäh kõigile talgulistele!

Ja seekord tahaks eriti ja eraldi tänada lasteaia vilistlasi. Aitäh Liisi, Ulvi, Karl-Johannes, Tarmo ja Egert! Tore, et leidsite aega ja tahtmist talgutele tulla. Kännud muru seest said välja juuritud ning mänguasjad uue ja puhta jume.

Tänud abi ja toetuse eest ka vilistlaste vanematele. Aitäh Virgi ja Kristiina ema Siiri, Heiamari ema Ilona, Liisi ema Merike, Valteri ja Edgari ema Merilin, Gerly ema Aire, Kristina, Hendriku ja Mihkli ema Krista, Andrese ema Laine. Kõik Teie head mõtted ja meisterdamisvahendid on erinevates tegevustes kasutuse leidnud.

31. mail lõpetas lasteaia 23. lend - Hugo Ermel, Ave Hõim, Annmarie Sofie Kuittinen, Jaako-Aulis Kull, Kristo Kurik, Mathias Meitsar, Oliver Mägi, Kevin Nigol, Henry-Sander Sagar, Romet Silm, Heidi Tsibo.

Lustilist suve ja toredat kooliteed! Saverna Lasteaed Sipsik on suveperioodil suletud 2. juulist kuni 20. augustini. Taas kohtume 21. augustil, et koos õppida ja mängida.