„Rõõm on tõdeda, et osavõtjate arv rahvaspordiüritustel on pidevas tõusutrendis. Kindlasti väärib tunnustust iga sportlane, kes sel kaunil pühapäeval Otepää-Elva suunal kilomeetreid mõõdab, omalt poolt premeerime traditsiooniliselt 1223. lõpetajat," tundis koostööst heameelt SEB Liisingu tegevjuht Ainar Leppänen.

„Usun, et kui sportimine on rõõm, siis kindlasti on veelgi suurem rõõm teha seda suurepärase varustusega. Keegi jooksusõpradest saab väga meeldiva kingituse osaliseks," lisab SEB 29. Tartu Jooksumaratoni võistluste direktor Kunnar Karu. Tema sõnul on läbi mitme aasta pakutud 1223. lõpetaja premeerimisega 1200 koha piirimail finišeerijatele suurt põnevust. Erandiks ei ole seegi kord.

Tartu Jooksumaraton toimub pühapäeval, 8. mail Lõuna-Eesti radadel.

Eelmisel aastal registreerus 23 ja 10 km distantsidele 3691 inimest.

Tänavu oodatakse liikuma veelgi enam spordisõpru.

SEB alustas Klubi Tartu Maratoniga koostööd juba rohkem kui 14 aastat tagasi, 1997. aastal. Alates 2003. aastast on SEB olnud klubi peasponsoriks. SEB Tartu Neliküritust toetades aitab SEB kaasa tervisespordi levikule. Sportimine ja tervislikud eluviisid on SEB-s au sees, just rahvasport aitab tagada head tervist ja rõõmsat tuju ning eemalduda mõneks ajaks argimuredest, nautides loodust, värsket õhku ning sõbralikke inimesi enda ümber.