Kuna Vändra Muusikakoolil on tulemas 50. juubel ja et seda vääriliselt tähistada, see oligi põhjus, miks vilistlasi juba varakult as­jasse pühendada, lootes nende abile ja headele ettepanekutele juu­beliürituse korraldamisel. Kokku said väga vahvad, teotahtelised ja mis põhiline - oma kooli tõelised fännid: Kaja Saar, Kaupo Tiitus, Eve Pärnsalu, Kalev Saar, Merike Paberits, Helen Valk ja Kris­ta Sildoja (valiti vilistlaskogu juhtima). Koolidirektori ja vilistlaste mõtetevahetuse tulemustest toon välja mõned tähtsamad: korral­dada läbi aasta juubeliürituste kontsertsari "See kool sind ei riku", esinejateks endised lõpetajad, tänased muusikud; uuendada kooli logo; soetada koolile lipp; tähistada kooli juubelit reedel, 17. augus­til; vahetada infot ja suhelda läbi kaasaegsete suhtlusportaalide.

Oli juhuste kokkulangemine, et samal päeval külastas kooli meie kauaaegne direktor proua Astrid Järvesalu, kellel hiljuti täi­tus auväärne 80. verstapost. Õnnitluslillede, tänusõnade ja heade soovidega saatsime omaaegse legendaarse koolijuhi koduteele.

Küllap on paljudel meeles kahe aasta tagune ettevõtmine - muusikakooli perekontsert. Tol korral otsustasime, et sellest üritusest võiks saada traditsioon. Ja nii toimubki laupäeval, 12. novembril kell 13.00 Vändra raamatukogu kaminasaalis järje­kordne perekontsert. Siinkohal kutsun ja julgustan kõiki kontser­dist osa võtma. Oodatud on kõik toredad esinemisnumbrid, luba­tud on kõik stiilid ja žanrid. Loodame ka rohkearvulist publikut. Kontserdil saab teha annetusi Vändra Muusikakooli lipufondi.

Seniks kõigile usinat harjutamist!