Lõpuüritusel said Eesti ja Läti tantsijad vääriliselt pärjatud. Need olid unustamatud päevad. Klaipeda rahvas pidutses ja lustis, meie koos nendega. Kuna meil oli ainukesena segarühm, siis saime suure tähelepanu osalisteks. Kalipeda  linnapea südamlik tervitus Valgjärve Vallavalitsusele ja soovitus hoida ja hellitada mehi, kel tantsupisik hinges ja kes pakuvad väärikalt lustlikult oma esinemisega rõõmu ja naudingut oma esinemisega.

Tantsuringi juhendaja poolt südamlik tänu kogu rühmale väärika esinemise eest nii Klaipedas kui ka Tallinnas, kus andsime Raekoja platsil 40 minutilise ettekande raames "Tallinn kutsub külla".

Lisaks osalesime 7. juulil Võru Eakatefestivalil nii nais-kui ka segarühmaga, pidasime oma tantsujuhi sünnipäeva kontserdiga. Ees ootab sõpruskohtumine Soome rühmaga „Pivot" ja Eakate Festival Põlvas. 

Ent ükski suurem ettevõtmine ei sünni niisama, ilma abiliste ja toetajateta. Eesti Kultuurkapitali Põlvamaa Ekspertgrupp ja Valgjärve Vallavalitsus, oleme tänulikud Teile, kes tantsureisi korraldamisele kaasa aitasid!