Kõige enam kogusid fännidelt hääli järgmised paarid (paaride järjekorranumbrid on loositud): 
Paar nr 1: Mihkel (28) Tallinnast ja Marko (26) Jõgevamaalt
Mehed said seitse aastat tagasi tuttavaks ühise töökoha kaudu restoranis Olde Hansa ning on sellest ajast peale sõbrad olnud. Elukutsele kohaselt paelub neid kohalik köök ja toidukultuur.

Paar nr 2: Meeri (23) Tallinnast ja Annely (22) Kehrast
Neiud on keskkoolist alates head sõbrannad, kes on palju koos reisinud ja enda sõnul on neil väga hea meeskonnatöö.

Paar nr 3: Meelis (22) ja Kadi (23) Tallinnast
Meelis töötab üritusturundusega tegelevas ettevõttes, Kadi on lasteaiaõpetaja, kes vabal ajal tegutseb tantsutreeneri ja tantsijana ning esineb ööklubides showprogrammidega.

Paar nr 4: Jaak (37) Läänemaalt ja Kaie (38) Tallinnast
Kaie on emotsionaalne ning Jaagul on suur reisikogemus ja oskus leida üled kõige põnevamad kohad. „Kahepeale kokku oleme hea tiim, kes oskab teisi inimesi nakatada ja kaasa vedada," räägivad Jaak ja Kaie.

Paar nr 5: Marelle (23) Viimsist ja Jan-Erik (26) Tallinnast
Selle paari tutvus on veel noor - sõbrad on oldud ligi üks aasta. Nad armastavad spontaansust ning lubavad seda ka reisimängus demonstreerida.

Oma esimese seikluse sihtkohad saavad võistlejad teada reedel, 1. juulil. Juba esmaspäeval, 4. juulil saab paaride nädalavahetuse tegemisi jälgida videoblogi vahendusel.

Eestielu.ee toob lugejateni kõigi võistlejate videod ning vahetud emotsioonid külastatud paikadest. Võistluste käigu ja videotega saabend kursis hoida kohalike uudiste portaalis eestielu.ee rubriigis "Reisimäng".

Meeri Erik Tallinnast, kes koos oma reisikaaslase Annely Aasalaiduga pääsesid viie võistlejapaari sekka, ootavad peatselt algavat võistlust juba pikkisilmi. „Loodan, et sellest tuleb meile tõeline seiklusrikas puhkus mööda Eestimaa huvitavaid ja uusi paiku. Loodetavasti suudame pakkuda oma videosissekannetega lahedat vaatamist nii meie olemasolevatele kui ka uutele fännidele," usub Meeri Erik.

Läänemaal elav Jaak Sirp, kes asub reisima koos kaaslase Kaie Lepikuga tõdes, et see suvepuhkus tuleb kindlasti meeldejääv. „Olen palju reisinud ja üldjuhul olen saanud puhkuse planeerimisel ka ise sõna sekka ütelda, seekord jääb sihtkoht viimase hetkeni saladuseks. Peab seljakotid välja otsima ja igaks elujuhtumiks kõik vajaliku kaasa pakkima, sest hetkel pole ju aimu kuhu iga järgnev nädalavahetus meid viia võib - usun, et midagi erilist ja põnevat saab see kindlasti olema," arutles ta.

Viie võistlejapaari seikluslik suvine retk mööda Eestimaad algab 1. juulil 2011 ja kestab võidukamatel neli nädalat - igal järjestikusel nädalavahetusel reedest pühapäevani. Igal nädalal tuleb kõigil osalevatel paaridel häälte kogumiseks postitada oma reismuljetest blogisissekanne nii video kui ka teksti näol Puhka Eesti Facebooki lehele. Viiest valitud paarist langeb igal nädalal välja võistkond, kes saab Facebooki keskkonnas fännidelt kõige vähem hääli. „Eile nägin ma Eestimaad" mängu ja eksklusiivse lisapuhkuse Vihula mõisas võidab paar, kes suudab neli nädalat mängus püsida ning viimasel hääletusel kõige enam fännide poolt antud like-klikke koguda.