AS Olerex tegevjuht  Piret Milleri sõnul on Aasta Tegu ettevõttele oluliseks tunnustuseks, mis tõestab et Jõgeva elanikud on uue tanklahoone hästi omaks võtnud. "Kaasaegsemates tingimustes saame  ettevõtlust märgatavalt mitmekülgsemalt arendada. Jõgevale ehitatud hoone väljanägemine erineb tüüpilisest tanklaarhitektuurist. Iga uus tankla, mis inimestele meeldib, kus on head teenindamistingimused ja ostuvõimalused, toob juurde ka uusi kliente," märkis ta.

"Olerxi tankla on meie linna arhitektuuriansamblis üks atraktiivsemaid hooneid, mille valimisega sai lõpliku väljanägemise ka Jõgeva bussijaam," ütles Jõgeva abilinnapea Aare Olgo.

Koos Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi ja siseministeeriumi esindajatega oli kohtu- ja politseihoone ehitamise puhul antud tunnustust vastu võtmas justiitsministeeriumi justiitshalduspoliitika osakonna õigusloome ja arenduse talituse juhataja Kaidi Lippus. Talle meeldivad uues hoones ilusad ja heledad värvitoonid, silma hakkavad ka valged kohtusaalid väga kenade valgustitega.  

"Endisel ja uuel politsei- ja kohtumajal on vahe nagu ööl ja päeval. Politseitöötajatele annavad siinsed ruumid töötamiseks piisavalt energiat ja küllap on paranenud ka meie töötulemused. Hetkeandmete põhjal on Jõgevamaal vähenenud ka õigusrikkumiste arv. Kahjuks on aga varasemast rohkem kriminaalkorras karistatud alkoholijoobes sõidukijuhte ja võrdemisi sageli tuleb ette ka vägivallajuhtumeid," ütles  Jõgeva politseijaoskonna patrullteenistuse vanem, vanemkomissar Gaido Padrik, kes samuti seoses kohtu- ja politseihoone Aasta Teoks tunnustamisega tunnustust vastuvõtmas oli.

Nominente Jõgeva Aasta Tegu aunimetusele pakkusid välja Jõgeva ja ka teiste paikade elanikud. Nende põhjal tegi lõpliku valiku komisjon, kuhu kuulusid linnavolikogu fraktsioonide esindajad ja mitmete valdkondade spetsialistid.

Tunnustuse Jõgeva Aasta Tegu  pälvinud ettevõtted, asutused ja ühendused said kingituseks firmajuhi ja ehtekunstnik Sergei Jerjomomi tehtud Jõgeva sümboolikaga kella.