6. novembril koguneski komisjon, kelle ülesandeks oli valida 2012. aasta silmapaistvamad noorsootöötajad Keilas.

Nominentide esitamise aeg oli lühike, mistõttu kartsime avalduste vähesust. Eksisime. Noorsootöötajate tunnustamiseks laekus kokku 16 avaldust.

Keilas saab noorsootöötajaks lugeda üle 100 inimese. Seega võivad kõik, kelle kandidatuur esitati, rõõmustada: fännid on nende tegevust märganud.

Märgakem siis ka meie! Aasta noorsootöötaja nominentideks esitati Kai Kulbok, Karmo Tihane, Kristi Zibo, Maret Lepiksaar, Rainer Meinart, Tiina Sinijärv, Aili Puss-Larsen, Gethe Kooli. Noorte lemmiku kategoorias konkureerisid Karmo Tihane ja Aili Puss-Larsen. Noortesõbraliku teo kategooriasse esitati kolm nominenti: MTÜ Keila Lions Klubi pikaajaline tegevus, AS Keila Vesi poolt korraldatavad suvised töölaagrid ja A.T.S Tantsustuudio loomine.

Noortesõbraliku teo laureaadiks sai AS Keila Vesi poolt noorte suviste töölaagrite korraldamine. AS Keila Vesi näol on tegemist hea eeskujuga, kuidas erasektor saab kodanikuühiskonda panustada.

Noortesõbraliku teo laureaat on ka Aili Puss-Larseni poolt A.T.S Tantsustuudio (praeguse nimega Astuudio) loomine. Komisjonis kõlas arvamus, et tegemist on rohkem kui pelgalt tantsurühmaga. A.T.S Tantsustuudio tegevusest paistab välja meeldiv kogukondlik suhtumine, tantsustuudio on väga populaarne ja oma tegevuses mitmekülgne ning stiilne. A.T.S Tantsustuudio renoveeris endale Keila Tervisekeskuses ka korraliku tantsusaali. 

Astuudio - noortesõbraliku teo laureaat

Noorte lemmikuks osutus Karmo Tihane. Karmo esitati inimeste poolt nominendiks mitmekordselt. Avaldustes toodi välja tema sõbralikkus, positiivne ellusuhtumine, abivalmidus ja tehnikaalane taiplikkus. Muuhulgas on Karmo aluse pannud Keilas hetkel ainsana tegutsevale raadiojaamale Kraadio. 

Karmo Tihane - noorte lemmik

Aasta 2012 noorsootöötajad on Tiina Sinijärv ja Kai Kulbok. Tiina vaevalt et vajab üldse tutvustamist: tegemist on noortekeskuse emaga, tänu kellele on Keila Noortekeskus 10 aastaga jõudnud Eesti parimate hulka. Kai on arendanud koostööd karjääriteenuste valdkonnas, olnud kooli kontaktisikuks arvukates noorteprojektides, edendanud kooli huvitegevust, mis paistab kooliseinte vahelt ka laiemale avalikkusele. Tema eestvedamisel on kooliellu lisandunud mitmeid põnevaid üritusi, mis on kujunenud osaks kooli traditsioonidest. 

Kai Kulbok - aasta noorsootöötaja

Õnnitlen kõiki 2012. aasta nominente ja laureaate ning soovin ilusat noorsootöö nädalat.