Täiskasvanute kategooria „Seda vaadet ma naudin" - I koht foto „Vaade Õrsavale" eest - Helen Saar; II koht foto „Perdaku küla õied" eest - Ülle Pärnoja; III koht foto „Haruldane vaade" eest - Reigo Teervalt.

Täiskasvanute kategooria „Nii olen ma õnnelik" - I koht foto „Üheskoos sportimas" eest - Henriko Heil; II koht fotode „Mõni inimene on tagurpidi palju õnnelikum" ning „Sõbraga looduses" eest - Reigo Teervalt (auhind kahe väga hea pildi eest); III koht foto „Kaunis kollane" eest - Iisak Sulev Andreller

Noorte kategooria „Nii olen ma õnnelik“ - I koht, foto „Õnnelikud leelopäeva rongkäigulised“ autor Kristiina Sokk

Noorte kategooria „Seda vaadet ma naudin" - I koht foto „Kalur Värska lahel" eest - Jane Vako; Noorte kategooria „Nii olen ma õnnelik"- I koht foto „Õnnelikud leelopäeva rongkäigulised" eest - Kristiina Sokk.

Seto Talumuuseumi eripreemia sai täiskasvanute kategoorias Reigo Teervalt foto „Maainimese rõõmud" eest. Noorte kategoorias hinnati auhinna vääriliseks foto „Õnnelikud leelopäeva rongkäigulised", mille autor on Kristiina Sokk. MTÜ Setomaa Turismi lemmikuteks olid Reigo Teervalti foto „Mõni inimene on tagurpidi palju õnnelikum" ning taas Kristiina Sokku „Õnnelikud leelopäeva rongkäigulised".

Vana Jüri Seebikoda andis oma preemia Jane Vakole foto „Kalur Värska lahel" eest ning Värska Sanatooriumi lemmikuks osutus juba mitu auhinda võitnud foto „Mõni inimene on tagurpidi palju õnnelikum" Reigo Teervaltilt, kelle foto „Haruldane vaade" pälvis ka Sanaka Baari eripreemia.

Preemiad anti kätte 3. detsembril toimunud fotoõhtul, kus näidati ka kõiki konkursile laekunud võistlustöid. Selleks puhuks oli Värska Kultuurikeskusesse külla tulnud ka tuntud ja tunnustatud fotograaf Lauri Kulpsoo Tartust, kes on töötanud nii ajakirjas Pere ja Kodu kui ajalehes Postimees, samuti on ta oma töid eksponeerinud mitmel isikunäitusel. Fotoõhtul vaatasime ja analüüsisime üheskoos konkursile laekunud fotosid, jõime teed ja saime Laurilt soovitusi ja näpunäiteid veelgi paremate piltide püüdmiseks - eks järgmise aasta fotokonkursil selgub, kas neist ka kasu oli! Lisaks näitas Lauri oma fotosid, mis olid kindlasti inspiratsiooniks nii mõnelegi asjaarmastajast fotograafile, ning tutvustas ka erinevaid fototehnilisi võimalusi omanäoliste piltide tegemiseks.

Ühe tarkuseterana jäi tema suust kõlama mõte, et nii nagu teistegi tegevuste puhul, on ka fotograafias oluline just ettevalmistus - hea foto saamisel sõltub 85% just fotopaiga, pildistatava objekti või inimese ja fotograafi enda ettevalmistusest...