Täname ringijuhte Liidi Vainot, Liia Koortsi ja Milvi Maislat. Sõnameistrid Elvi Karus ja Maila Valt on alati valmis lõbusate lugudega meie tuju tõstma. Aitäh neile.

Oktoobris, hooaja esimesel koosviibimisel, võtsid kõik seltsingu liikmed loosi. Selle järgi sai igaüks ülesande koosviibimiste läbiviimiseks, sisustamiseks või oma ideede väljapakkumiseks. Selline ülesannete jagamine muutis tegevuse sisukaks ja üllatusterohkeks.

Oma ülesande paremaks täitmiseks kasutati ka sõprade, tuttavate ja sugulaste abi.

Madli Kaasik korraldas novembrikuus toreda kontserdi, kutsudes külla Palalt pr Malle Weinrauchi koos segarahvatantsurühma ja kahe lauljaga.

Jõulupeol olid üllatusesinejateks väike laulupoiss Mikk Kaasik Lähtelt ning lauljad-pillimehed Rauno Koorts ja Artur Aunap. Jaanuaris esinesid Tabivere huviteatri näitlejad Esta Sokk ja Linda Amjärv. Veebruaris üllatasid korraldajad Elvi ja Maila meid ETV saate „Perepidu" lauludega - nad olid kutsunud meile esinema perekond Koortsi. Märtsis esinesid lasteaia mudilased. Neid on alati väga armas kuulatavaadata.

Meie päevakorras oli ka tõsiseid teemasid. Jõgeva sotsiaalkindlustusameti ja Puuetega Inimeste Koja töötajad selgitasid vastavaid eeskirju ja seadusandlust ning vastasid meie küsimustele.

Veebruaris oli külla palutud vallavanem Riina Jääger, kes selgitas EV põhiseaduse sätteid.

Tartu invatarvete kauplus tutvustas ja pakkus müügiks hulgaliselt invavahendeid ja tarbeid ning hügieenitarbeid.

Meil oli suurepärane võimalus endale kõike vajalikku varuda. Täname Eve Tepaskenti selle võimaluse organiseerimise eest.

On saanud traditsiooniks lõpetada maikuus hooaeg väikese väljasõidu ja piknikuga. Mõnel aastal on selleks päevaks just kõige vihmasem päev juhtunud ja väljasõit on ära jäänud, piknik küll mitte.

Ene Saul korraldas 24. maiks meile praamisõidu Saadjärvel. Hommikul oli ilm natuke vilu ning pilvine ja järv lainetas tinahallilt. Praam tuli kohale, ronisime kiiresti peale, sest praam ei püsinud paigal ning pidi põhja kinni jääma. Liidil oli akordion kaasa võetud ja me laulsime kõik laulud ära. Päikese laulsime ka välja. Kukulinna alt tagasi sõites juba päike paistis ja järv sillerdas lõbusalt. Peaaegu oleks viperus juhtunud küll. Ehitusmeestel oli just sellel ajal plaanis vana ujumissild ära lõhkuda ja meil poleks olnud võimalik randuda. Tore, et nad siiski seni ootasid, kuni me tagasi sõitsime.

Igal aastal oleme hilissuvel teinud ühe pikema sõidu Eestimaa kaunitesse paikadesse.

Sellel kevadel oli juba päris raske reisisihti valida, kuna ring on täis saanud. Kuigi eelmisel aastal käisime Ida-Virumaal Sillamäel, Narvas ja Kuremäel, sõidame siiski sellel aastal veel samasse kanti. 7. augustil on reisisihiks Iisaku muuseum, Toila Oru park, Valaste juga, Saka mõis ja Purtse linnus.

Reisile on veel vabu kohti, olete oodatud meiega liituma. Andke endast teada hiljemalt 25. juuliks.

Reis maksab 22 eurot. Teguderohket ja ilusat suve kõigile eakatele! Kui teil igav hakkab, siis tulge sügisel meie seltsingusse.