Sügisese seeriavõistluse paremad olid:
- 10 a. T Kaidy Kaasiku, Keidy Kaasiku, Anni Jalakas
- 10 a. P Aron Ott, Rico Rohi, Karl Kapsi
11-13 a. T Pilleriin Kirsipuu
11-13 a. P Jarmo Kaasiku, Caspar Rootsma, Mikk Mäekivi
14-16 a. T Ingeri-Helena Kakko
14-16 a. P Kaarel Kasper Kõrge
17-34 a. N Signe Selge, Marje Torn, Kairi Jalakas
17-39 a. M Siim Part, Ilmar Udam, Peteri Grauen
N veteranid Maili Antons, Jaana Matvejeva, Jaanika Jalast
M veteranid Mati Kõiv

Karikavõistluse arvestuses (8-  st etapist läks arvesse 6 parema etapi tulemus) tulid võitjateks Kaidy Kaasiku, Aron Ott, Jarmo Kaasiku, Ingeri-Helena Kakko, Kaarel Kasper Kõrge, Signe Selge, Siim Part ja Jaanika Jalast. Järgmine seeriavõistlus algab 14. oktoobril Kangrumäe suusa- ja terviseradadel stardi-finishipaigaga laululava juures ja seekord võisteldakse suusatajate 5-etapilises seeriajooksus (jooks suusakeppidega). Eraldi arvestust peetakse ka kepikõndijatele, kes saavad ise omale jõukohase raja valida.
Lisaks traditsioonilistele vanusegruppidele on seekord eraldi arvestus ka - 6 aastastele lastele, kelle distantsi pikkuseks on kõikidel etappidel 400 meetrit. TULE LÖÖ KAASA JA SA EI KAHETSE! Toomas Berendseni VIII karikavõistlustel ja Ambla valla meistrivõistlustel kergejõustiku 5-võistluses osales 16 mitmevõistlejat ja 2 osalejat individuaalaladel Tallinnast, Harju-, Viljandi-, Lääne-Virumaalt ja Raplamaalt ning Ambla vallast, et selgitada seekordsed karikavõitjad ja ka valla meistrivõistluste medaliomanikud.

Peale võistluste patrooni, kunagise Ambla Keskkooli lõpetanud ja 10-võistluses maailma paremikku kuulunud Toomas Berendseni avasõnu alanud võistluste avaalal - kaugushüppes, harras liidripositsiooni ka Eesti kergejõustikukoondisesse kuulunud Indrek Turi, kes sellel positsioonil püsiski vääramatult mitmevõistluse lõpuni. Võitja kogusumma 2931 punkti annab selle võistluse kõigi aegade edetabelis 5. koha. Ambla valla meistriks tuli üldarvestuses 6. koha saavutanud Margus Porkveli 2237 punktiga.

Toomas Berendseni VIII KV 6 paremat tulemust:
I Indrek Turi Audentese SK 2931 punkti
II Tõnis Raatma Tallinn 2510 punkti
III Jüri Järv Nõmme SK 2460 punkti
4. Andres Karindi Tallinn 2444 punkti
5. Rait Ermann Vigala vald 2278 punkti
6. Margus Porkveli Ambla vald 2237 punkti

Ambla valla MV medalikolmik:
I Margus Porkveli 2237 punkti
II Aare Jamnes 1693 punkti
III Jörgen Vikat 1515 punkti Lisaalana peetud kuulitõuke 6 paremat tulemust:
I Indrek Turi Audentese SK 12.80
II Indrek Kaskpeit KJK Sakala 11.53
III Tõnis Raatma Tallinn 11.13
4. Risto Jamnes Ambla vald 10.31
5. Rando Vilumaa Tapa vald 10.01
6. Mart Soosalu Tapa vald 9.28

Üksikalade parimad tulemused:
Kaugus - Indrek Turi Audentese SK 6.17
Oda - Indrek Turi Audentese SK 55.92
200 m - Jüri Järv Nõmme SK 24,20
Ketas - Indrek Kaskpeit KJK Sakala 37.58
1500 m - Margus Porkveli Ambla vald 5.05,5

Tänan Aravete Lilletuba ilusate lillekimpude eest ja kõiki kohtunikke, kes aitasid võistlust korraldada.

Peale suvist vaheaega jätkuvad jalgpalli Ambla Külaliiga mängud, et sügisringi kohtumistega selgitada 6.hooaega järjest parim kohalik jalgpallimeeskond. Turniiri vahekokkuvõttes on kindlalt juhtimas eelmise aasta Külaliiga meistermeeskond Õhust ja Armastusest, kellele järgnevad tihedas omavahelises konkurentsis liiga mitmekordne võitja Kossutiim, FC Ambla ja selle aasta uustulnuk JK Suusk. Kuna Kossutiimil on kohtumisi vähem peetud, siis on neil teoreetiline võimalus tulla ka Külaliiga võitjaks.

Ülejäänud kohtadele heitlevad omavahel JK Välk ja Pauk, FC Sport ja Roosad Pantrid. Külaliiga meister selgub 13. oktoobril, kui Arulagedal on viimaste voorude mängudes võistlustules kõik meeskonnad.

Eesti jalgpallimeistrivõistluste IV liiga mängud on jõudmas lõ pule. Viimastes kohtumistes alistas Ambla Vallameeskond kodus Tallinna FC Pokkeriprod meeskonna 2:0 (mõlemad väravad Urmas Raaperilt), võõrsil Tallinna JK Suema Cargobus meeskonna 1:0 (värav Raido Vesperelt), kodus Rakvere JK Tarvas III meeskonna 10:0 ( 3 väravat Volodja Erdeilt ja Urmas Raaperilt, 2 väravat Aron Kütismaalt ja 1 värav Sten Rõngelepalt), võõrsil Tallinna JK Piraaja II meeskonna 10:1 ( 3 väravat Raido Vesperelt ja Urmas Raaperilt, 1 värav Elari Jõendilt, Sten Rõngelepalt, Volodja Erdeilt ja Jan-Are Nursilt) ning viimases kodumängus FC Kiiu 8:0. Pühapäeval, 7.oktoobril peab Ambla Vallameeskond põhiturniiril oma viimase mängu, kui võõrsil kohtutakse Viimsi FC Igiliikuriga (kevadringis viik 1:1) ja kui meie meeskond selle kohtumise võidab, annab see turniiritabelis II koha ja ühtlasi õiguse järgmisel hooajal mängida III liigas. III koht turniiritabelis jätab meeskonna oktoobris toimuvatele III liiga üleminekumängudele ja vähemalt üks mängupäev oleks sel juhul Ambla koolistaadionil pühapäeval 14. oktoobril kell 13.00. Jalgpallihuvilistel tasub jälgida põnevat hooaja lõppu internetist Eesti Jalgpallliidu kodulehelt, kus ilmub ka ajakava.

Ambla SK korvpallimeeskond alustab sellel hooajal Eesti MV II liigas. Meeskonna koosseis on sisuliselt sama, millega I liigas eelmisel hooajal mängiti, liitunud on meeskonnaga vaid 2 uut mängijat. Ka esimesed turniirid ja mängud on meeskonnal seljataga. Osaleti Tallinnas toimunud rahvusvahelisel kohtunike seminari turniiril ja maakondade meistrite turniiril. Eesti karikavõistlustel alistati esmalt 1/16 finaalis 2 mängu kokkuvõttes II liiga klubi SK Haapsalu ja 1/8 finaalis esiliiga klubi KK Räpina Kotkad Aravetel toimunud kohtumises 85:53 ja võõrsil Räpinas 71:66. Eesti Karikavõistluste 8 parema meeskonna hulgas tuleb Ambla Spordiklubi meeskonnal järgmisena ¼ finaalis kokku minna aga Eesti korvpalli lipulaeva ja Eesti meistermeeskonna BC Kalev/ Cramoga, kellega kohtumine iseenesest on vaatamata mängu lõpptulemusele meie võistkonna ja kogu Ambla valla spordiajaloo suursündmuseks. Hooaja ettevalmistusse mahtus ka meeskonna esimene rahvusvaheline kohtumine, kui kohtuti Soomes Saimaanharju võimlas Soome meistriliiga klubi Lappeenranta NMKY A juunioride meeskonnaga ja võideti 70:59 (resultatiivsemad mängijad Peeter Kraavik 21 ja Taavi Leinart 14 punktiga). See võistlusreis sai teoks tänu Ambla Vallavalitsuse, Aravete Saeveski, Taipalsaari Vallavalitsuse ning Taipalsaari valla spordijuhi Tapani Torvi toetusele - aitäh Teile! Eesti Meistrivõistlustel aga alustas Ambla Spordiklubi võiduga, kui avakohtumises Aravete Spordihoones alistati KK Saku 91:63 (meie resultatiivsemad Timo Matikainen 20 ja Peeter Kraavik 19 punktiga).

Ootame meeskonnalt sisukaid mänge. Fännid on meil alati tublid olnud ja nende toetus meeskonnale on kindlasti garanteeritud. Ambla valla tantsutüdrukud rühmitusest FEMME lubasid meeskonda kogu korvpallihooaja kodumängudel oma särtsakate etteastetega toetada.

Ambla SK mängib sellel hooajal koosseisus: Elari Jõendi, Romet Ruse, Taavi Leinart, Timo Matikainen, Rein Roosmäe, Meelis Matkamäe, Rauno Tikko, Erkko Linnas, Peeter Kraavik, Argo Klemmer, Indrek Triisberg, Ingmar Sau, Kristjan Laht, Henri Kroosmann ja Kevin Puntso. Ambla vallas alustavad sellel sügisel tervisespordiringidena Aravete

Spordihoones:

Jõutreening - juhendaja Erik Kuningas, igal teisipäeval ja neljapäeval k.18.00-st Aravete Spordihoones Korvpall mehed - juhendaja Taavi Leinart, Ambla SK treeningud ja võistlused igal esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel algusega kell 19.30.

Tervisevõimlemine (eakamatele) - juhendaja senini puudub Aeroobika - juhendaja Virge Palmsalu, igal teisipäeval kell 19.00 Aravete Spordihoones.

Saalihoki - juhendaja Tõnu Salm, nii edasijõudnud, kui ka algajad igal esmaspäeval, teisipäeval ja neljapäeval algusega kell 15.00 Jalgpall (nooremad poisid) - juhendaja Sirgo Voore, igal teisipäeval ja neljapäeval kell 15.00 Aravete staadionil (saalitreeningute korral ajad muutuvad)

Novembrikuu 2.pooles alustab Aravete Spordihoones nädalavahetustel aga jalgpallitreeninguid Ambla Vallameeskond Viktor Metsa juhendamisel.

Nagu ikka, on Spordihoone saal igal teisipäeval ja neljapäeval kella 18.30-st võrkpalliharrastajate päralt.

Loomulikult on Aravete Spordihoone avatud ka kõikide teiste alade huvilistele, infot saab Leo Matikainenilt või Spordihoone valvelauast.