Treeneriks on olnud kõik need aastad Margit Schmidt Kilingi- Nõmmest. Suur tänu talle südikuse eest kahe bussiga kahe linna vahet sõita! Lisaks on käinud koolitusi tegemas Jüri Nael, Kardo Ojassalu, Maiken Schmidt, Janne Ristimets jne.

Jaanuari laagriks on kokkulepe Villiko Kruusega, kes juhendab liikumist TV saates „Su nägu kõlab tuttavalt". Ta on Pärnu noormees, kes alustas siin võistlustantsuga.

Meie tüdrukud tegelevad põhiliselt rühmvõimlemisega. On esitatud hüpitsa-, palli-, rõnga-, lindi- ja vabakavu. Lisaks esinemiskavad suurtele maakonna ja vabariiklikele üritustele. Kuna võimlemine eeldab suure saali ja võimlemisvaiba olemasolu, on seatud ka erinevaid tantse, et oleks võimalik väiksemal laval esineda (küünlakava jõuludeks, vabatants, kotitants jne.) Samuti kasutame esinemist vähendatud koosseisus, et lavadele ära mahtuda.

Kaks korda aastas on traditsiooniliselt spagaadi ja tasakaaluharjutuse võistlused. Siin peab maha saama spagaadi vasaku ja parema jalaga ning harkspagaadi. Tasakaaluharjutuse kõige lihtsam variant on „pääsuke", millest kõige nooremad alustavadki. Igal kevadel toimuvad võistlused individuaalkavades - vabakava ja vahendiga kava, mille võimlejad ise ette valmistavad.

Aastaid on toimunud talve-, kevad- ja sügislaagrid nii Sindis kui Kilingi-Nõmmes. Suurimaks ülesandeks sellele ringile on võimlemispeo läbiviimine. Järgmisel aastal toimub see 5.aprillil seltsimajas. Sellele peole on alati kutsutud ka teised Pärnumaal ja Pärnu linnas tegutsevad klubid. Uuendusena esinesid sel kevadel noortekeskuse tänavatantsu ringi noored ja nende treenerid. Sel aastal oli esimene kord, kus oleksime ainult oma ringiga pika kava kokku saanud, sest esinemisnumbreid jätkus.

Eelmise aasta kevadel valmistati ette kaks erineva vanuseklassi kava. 1. Pärnumaa Võimlemispeole Pärnu Vallikäärus, mis kujunes äärmiselt rahvarohkeks ja meeliülendavaks peoks. Meie treener töötas välja 5.-9.klassi kava, mille meie võimlejad siis teistele õppimiseks esitasid. Unistuseks on, et ka Sindis on kunagi võimla, kuhu rohkearvulisem publik saab võimlemispidu ja spordivõistlusi vaatama tulla ning kus võimlejad saavad end näidata täies võimsuses. Sel sügisel oli ringil kaks suuremat esinemist. Võimlemisfestival "Suured asjad algavad väikestest" toimus 20.oktoobril 2013 Haapsalu Wiedemanni Spordihoones.

Eesti Spordiseltsi Kalevi poolt korraldatud võimlemise reklaamüritustel on pikaajaline traditsioon. Eelnevatel aastatel on Eesti Spordiselts Kalev koostöös Võimlemistreenerite Klubiga võimlemist reklaaminud Valgamaal, Võrus, Rakvere, Jõhvis, Kohtla- Järvel, Paides, Saaremaal ja Viljandis. Üle Eesti oli kokku sõitnud 13 klubi ja esineti 27 kavaga. Kohal oli 300 võimlejat. Väga meeldis korraldustoimkonna töö ja kasutati palju vabatahtlikke. Oli läbi mõeldud iga pisiasi. Festivali tegevjuht oli Aleksander Tammert.

17.novembril toimus Viljandis Eesti populaarseim ja suurima osalejate arvuga võimlemisfestival GymnaFest Lõuna-Eesti voor. 17-ndat korda toimuvast festivalist on aastatega kujunenud üks oodatumaid sündmusi, kus kõik liikumist ja võimlemist harrastavad rühmad saavad oma oskusi proovile panna ning võrrelda oma võimeid teistega.

GymnaFest on võitnud üha suuremat populaarsust igas vanuses võimlejate hulgas, kuna seal on võimalik osaleda erinevate võimlemisalade esindajatel alates lasteaialastest kuni täiskasvanuteni. Kui esimestel aastatel osales 30 rühma ringis, siis tänavusel festivalil astub rahva ette üle 70 rühma 1000 osalejaga.

Sel sügisel alustasid meie võimlejad rõngakava õppimist, mis koosneb väga keerulistest visetest, hüpetest ja liikumistest. See on konkurentsitult kõige keerulisem ja ilusam kava, mis nende aastat jooksul on olnud. Lisa annavad uued suured kuldsed rõngad ja uued trikood. Esimest korda näitame seda jaanuaris talvelaagri lõpetamisel Ilvese peol Kilingi-Nõmme spordihoones.

Lõpetuseks tänan kõiki, kes selle ringi tegutsemisele kaasa on aidanud - Sindi Linnavalitsust, Sindi lasteaeda, Sindi Gümnaasiumi, Sindi Seltsimaja, osaühingut Fein-Elast Estonia, lapsevanemaid, noortekeskuse töötajaid ja noori!