Eesti rahvakalendri tähtpäevade seas ei ole Halloweeni. Selle oleme me üle võtnud ameeriklastelt. Halloweeni tähistatakse tegelikult 31. oktoobril, aga meie pidasime seda maagilisel 11.11.11 -ndal. Halloween on hirmudeöö ja siis käivad inimesed ringi hirmsate kostüümidega, seda tegime meiegi. Kohal olid nõiad, vampiirid ja muud maskikandjad. Kohale tulid ka saatan, printsess ja Frankentšteini naine. Õpilasomavalitsuse poolt oli välja mõeldud „Hirmurada". See oli natuke ohtlik, sest seal oli palju nööre, aga see-eest oli see tõeliselt hirmus. Minu jaoks oli „Hirmurada" kõige huvitavam. Õhtu jooksul selgitasid osavõtjad aplausiga välja kõige huvitavama kostüümi. Enne luudadel kojulendu said kõik koletised, peletised ja nõiad muusika saatel tantsida."

Alates 1998. aastast annab Eesti Naisliit välja aasta isa tiitlit. Sel aastal pälvis selle tiitli Tallinna Muusikakeskkooli ja Eesti Muusikaakadeemia trompetiõppejõud ja dirigent Aavo Otsa, kes koos abikaasa Meeli Otsaga on üles kasvatanud 5 toredat muusikale pühendunud last. Meie koolipere tähistas isadepäeva kontserdiga, kus esitati mitmeid laule, luuletusi ja tantse. Kõikidele isadele jagati laste poolt meisterdatud medaleid.

25. novembril õnnitlesime juubilari, õpetaja Ljudmila Dmitrievat väikese õnnitluskavaga. Oli palju lilli, palju õnnesoove, laule ja luuletusi.

26. novembril toimus Vaivara Huvikeskuse poolt korraldatud õppereis Tartusse, kus osalesid Sinimäe Põhikooli parimad õpilased. Nad külastasid Tartu Ülikooli loodusmuuseumi ja Eesti Rahva Muuseumi. Pärast külastamist oli võimalik minna, kas Aura veekeskusesse ujuma ja/või külastada AHHAA keskust. Reisi meenutab Linda Emilie Teetlok:

26. novembril korraldas Vaivara Huvikeskus õppereisi Tartusse. Kaasa võeti Sinimäe kooli parimad õpilased. Kuna kool on meil väike, siis on ka häid õpilasi meil vähe. Seltskonnas oli meil umbes 20 inimest. Käisime kahes huvitavas muuseumis, loodusmuuseumis ning Eesti Rahva Muuseumis. Pärast muuseumide külastamist oli õpilastel valik, mida teha, kas minna ujuma Aurasse või on vaba aeg. Isiklikult mina jõudsin peale Aura käia ka AHHAA keskuses. Reis oli huvitav ning meeldis õpilastele."

AHHA keskus pakkus mõnusaid elamusi. Foto: Linda Emilie Teetlok

AHHA keskus pakkus mõnusaid elamusi. Foto: Linda Emilie Teetlok