Noormeeste arvestuses sai kehakaalus kuni 60 kg Kaspar Tammjärv kolmanda koha. Kehakaalus kuni 66 kg pidas Klen Kristofer Kaljulaid päeva ühe emotsionaalsema finaalmatši, mille tulemusena sai ta esikoha ja Eesti meistri tiitli. Henry Kolkkanen sai selles kehakaalus kolmanda koha. Aklassi poolraskekaalus (kuni 90 kg) võitis Andri Sokka teise ja Emil Orub kolmanda koha, Rasmus Raudi jäi viiendaks.

Raskekaalus (+90 kg) tuli meistritiitel, mille võitis Hookan Lember. Samas kehakaalus sai Oliver Liiv kolmanda koha.

Kokkuvõttes võitsid Ookami judokad A-klassis kolm Eesti meistri tiitlit, saime kaks teist ja neli kolmandat kohta. Klubide arvestuses tulime nii neidude kui ka noormeeste arvestuses tublile teisele kohale.

Medalid riputas kaela Viimsi vallavanem Haldo Oravas.

Järgmisel päeval, 23. jaanuaril toimusid sealsamas täiskasvanute Eesti meistrivõistlused. Osa võttis 16 klubi 107 judokaga. SK Ookami oli esindatud kolme naise ja viie mehega.

Nendel võistlustel tegid rohkem mehetegusid klubi naised. Agnes Sillaste (kuni 52 kg) võit esimeses ringis tuli nii kiiresti, see-eest teine matš oli pikk ja närvesööv. Vaatamata kõigele tuli hea tulemus – koht finaalis. Finaalis pidi ta aga vastase paremust tunnistama, seega teine koht. Kehakaalus kuni 70 kg oli meil tules kaks naist – Merle Reimer sai teise ja Merlin Teltvei viienda koha.

Ka Ookami meeste etteasted pakkusid tõelist sportlikku põnevust. Ants Oscar Pertelson saavutas kehakaalus kuni 73 kg tubli viienda koha. Tema kolmas matš seenioride maailmameistri Joel Rohtbergiga oli nägemist väärt. Sama lugu oli ka Hookan Lemberi (kuni 100 kg) debüütesinemisel täiskasvanute meistrivõistlustel, kus ta kolmandas ringis põnevust täis matšis suutis oma vastase alistada. Lõpptulemusena omas kaalus viies koht.

Kokkuvõttes võitsid Ookami judokad täiskasvanute meistrivõistlustelt kaks teist ja kolm viiendat kohta.