Seekord oli võistlustel esindatud peale Eesti veel 13 riiki (USAst ja Kanadast oli ainult kohtunik). Kahel päeval maadles kokku 614 judokat 69 judoklubist, nende seas pakkusid eestlastele kõrgetasemelist konkurentsi 219 poissi ja tüdrukut välismaalt.

Esmakordselt oli see turniir kahepäevane. Laupäeval võtsid omavahel mõõtu D-, C-klassi ja pühapäeval B- ning A-klassi noorjudokad. SK Ookami võitis klubide arvestuses nii B- kui ka A-vanuseklassis ja jättis koju suured võitjakarikad: A-vanuseklassi raskekaalus oli võidukas Hookan Lember.

Mõlemad pikad võistluspäevad olid täis pingelisi mat-še, mis tõid kaasa nii rõõmu ja naeru kui ka kurbust ja pisaraid. Tihe ajagraafik lubas võistluste avamise teha alles teisel päeval enne B-klassi autasustamist, kus ütlesid avasõnad Eesti Judoliidu president Tõnu Tõniste ja ürituse üks peatoetajatest KasperskyLabi Baltimaade esindaja Andis Steinmanis. Järgnes lühike, kuid väga meeliköitev trummi- ja tuleshow.

Kõik turniirist osavõtnud riigid võitsid ka vähemalt ühe medali. Kolm paremat riiki olid: 1. Eesti (20 kulda, 25 hõbedat, 42 pronksi), 2. Läti (14, 10, 12) ja 3. Soome (10, 9, 8). Eesti klubide esikolmik oli: 1. Ookami (5 kulda, 5 hõbedat, 8 pronksi), 2. Aitado (4, 2, 1) ja 3. Buffen-Do (2, 0, 3).

Selle eest, et see turniir sai teoks, tänab klubi Ookami kõiki toetajaid ja abilisi. Nendeks headeks toetajateks olid KasperskyLab, Tallink, Abloy, Radisson, Klinkberg, Estover. Samuti täname sõpru Soomest, kes aitasid tehnilise poole pealt võistlust läbi viia, ja turvameeskonda, kes hoolitses väga professionaalselt turvalisuse eest.