Reisi sihi võisid noored ise välja pakkuda - kas seikluspark, paintpall, kartautodega sõitmine või muu. ühiselt jõuti arutluse käigus otsusele sõita pealinna ja külastada Skyparki ning megazone'i.

Skypargis sai batuutidel hüpata, lauajalgpalli mängida, turnida ja väikese jalgrattaga ühe atraktsiooni juurest teise juurde sõita. Noorte lemmik oli batuudimaastik, mis koosnes 23-st erimõõtmelisest batuudist.

Kui esimesed hüpped olid tagasihoidlikud ja pisut umbusklikud, siis peagi muutusid noored julgemaks ning osavamatel õnnestus ka saltoga maanduda poroloonitükkide vahele. Ka noorsootöötajate lapsemeelsus lõi Skypargis välja ning koos noortega sai kõik atraktsioonid läbi proovitud.

Pärast kahetunnist hüppamist ja turnimist võeti suund megazone'i - lasermäng, kus on oluline strateegia ja meeskonnatöö.

Noored jagunesid gruppidesse, kuulasid kohapeal antud instruktsioone ning sisenesid hämarasse labürinti meenutavasse ruumi. Kõik olid varustatud laserkiirt väljasaatvate relvadega ja vilkuvate vestidega. mängu eesmärgiks oli kaitsta oma territooriumi, samal ajal relvituks tegema võimalikult palju vastaseid.

Pärast megazone'i võeti suund tagasi Sõmerule. Noored jäid päevaga väga rahule ning ootavad sarnaseid väljasõite veel.

Noorte kommentaarid

Oliver:

„Kõige lahedam oli Megazone, sai teha meeskonnatööd ja mäng meenutas päris lahingut. Ka Skypark oli lahe, kuid see väsitas kiiresti ära."

Kristjan:

„Meeldis Skypargis aja peale korvpalli visata. Sattusin lausa hasarti, et saada parimat tulemust. Õnnestus ka kohapealset rekordit ületada. Äge oli ka batuudimaastikul trikitada."

Sander:

„Meelde jäi Megazone'i laserlahning. Seal sain kõige rohkem punkte ja meie meeskond võitiski. Skypargis meeldis mulle hüpata poroloonitükkide sisse."