· Kõikidele Luunja valla põhikooli õpilastele on koolilõuna tasuta ja Luunja valla keskkooliõpilastele kompenseeritakse koolilõuna 50% ulatuses. Tartu koolides õppivatel lastel või nende vanematel palume helistada kindlasti sotsiaalkabinetti hiljemalt 30.augustiks ja teatada õpilase täpne kooli ja klassi nimetus, et me saaksime korraldada koolilõuna doteerimist. Helistamine on vajalik, sest meie ei tea veel augustikuus, kas õpilased jätkavad õppimist samas koolis või on kooli vahetanud.

· Põhikooli baasilt kutsekoolis õppivatele õpilastele makstakse koolilõuna toetuseks 50 eurot kvartalis. Toetust makstakse juhul, kui õppeedukus on korras ning põhjuseta puudumisi ei ole kvartalis üle 10 tunni. Eeloleval õppeaastal ootame avaldusi novembrikuus.

· Töövihikute maksumus hüvitatakse Luunja valla keskkooli õpilastele vastavalt vallavalitsuse määrusele nr 231M (25.juuli 2006). Luunja Keskkooli õpilastele tasutakse töövihikute maksumus kooli poolt esitatud arvete alusel, st Luunja valla lapsed saavad meie koolis töövihikud kohe tasuta kätte. Väljaspool Luunja valda asuvate koolide õpilased (Tartu koolides) maksavad töövihikute eest ning esitavad avalduse töövihikute maksumuse hüvitamiseks hiljemalt 1.novembriks vallavalitsusele. Raha saadetakse peale esitatud andmete kontrollimist lapsevanema arveldusarvele hiljemalt jooksva aasta 15.detsembriks. Põhikooli õpilastele on riigi poolt kindlustatud kõik töövihikud tasuta.

· Luunja valla 10.-12.klassi õpilased, kes õpivad väljaspool valda (Tartu gümnaasiumides) ning vajavad tasuta sõiduõigust andvat kiipkaarti, palume helistada sotsiaalkabinetti 22. augustiks. Eelpool nimetatud kiipkaarti ei väljastata väljaspool Luunja valda õppivatele põhikooli õpilastele.


· Tuletame meelde, et ka algaval kooliaastal kompenseeritakse linnalähedaste külade põhi- ja keskkooli õpilastele, kes kasutavad kooli sõiduks Tartu linnaliinide busse, kuupiletite maksumus.

Avaldusele palume lisada kasutatud kuupiletid.

Avalduste blanketid leiate valla kodulehelt www.luunja.ee lingis Blanketid (Sotsiaalhoolekanne, toetused).

Ootame kõnesid ja jagame infot tel 7417234 ja 7417101.

Vastuvõtuaeg T ja R kell 9.00-16.00

Soovime ilusat suve jätku!

Lilia Raudheiding
Haridus-ja sotsiaalnõunik
Tel 50 66 797

Kairit Pahk
Sotsiaaltöö spetsialist
Tel 56 608 847