Rannu koolist oli väljas 3 võistkonda: nii keskkooli kui põhikooli noormehed ning põhikooli neiud.

Neidude võistkond juhtis võistlust kuni viimase alani, milleks oli rootsi teatejooks. Jooksu võitis Ülenurme, Rannu oli teine ja seega tuli meie neidudel vastu võtta üldkokkuvõttes tubli II koht.

Neiud võistlesid koosseisus:
Mari Tuvikene, kes saavutas I koha kuulitõukes tulemusega 9.47 ja III koha 100 m jooksus tulemusega 15,3 sek;
Katrin Kaaver saavutas III koha 400 m jooksus;
Kristina Keisk võitis kettaheite tulemusega 24,79 m.;
Merili Sutt oli II kõrgushüppes ja Merly Rähn oli III odaviskes.
II koha saavutanud teatenelikusse kuulusid Mari Tuvikene, Hele-Mai Luik, Katrin Kaaver ja Kristina Keisk.
Põhikooli noormehed saavutasid 8 võistkonna seas V koha.

Väga häid tulemusi sai Mario Lääne, kes võitis Rannu kooli B-vanuseklassi rekordilähedase tulemusega odaviskes ja oli kuulitõukes II kohal tulemusega 12,63 m.

Ats Reitsnik oli II kettaheites. Keskkooli noormehed saavutasid VI koha. Auhinnalisele II kohale tuli Raigo Strastin kõrgushüppes tulemusega 1.65.

Juba kolmandat korda toimus 18. septembril Tõrvas tore sügisene sportlik pereüritus koos olümpialastega. See on võistlus, kus pole tähtsad võimsad tulemused, vaid igaühe jõukohane osavõtt.

Võisteldi mitmevõistluses: 60 m jooks, kaugushüpe ja pallivise. Noorimad võistlejad on kuni kuueaastased, järgnevad 7-8-aastased, seejärel 9-10-aastased ja vanimad on 11-12- aastased.

Kogu võistluse noorim osavõtja oli meie kaheaastane Robi Luik.

Medalid riputati kaela kolmele rannukale. I kohad said oma vanuseklassis Laura-Laurelia Põlgast ja Reimo Klopets. III koha sai Maidu Klopets.

Väga tublid olid ka Kaur Karjus, Elina Luik ja Mati Lensment, kes saavutasid oma vanuserühmas IV koha.

Oma silmaga said Gerd Kanterit, Aleksander Tammertit ja Märt Israeli näha ning neilt autogramme võtta ja koos pildile jääda järgmised meie tublid sportlased: Maidu Mägi, Mait Lensment, Randen Sakson, Kristen Käos, Helen Ülper, Getter Käos, Elisa-Angelika Veskimägi, Melody-Mai Mägi, Teele Volkov, Kimberly Maimjärv, Ariel Hiir, Heli Himmaste, Karita Karjus, Jaana- Liis Jalakas, Jane-Ly Jalakas ning Janelle- Mia Jalakas.

Suur tänu toredatele lastevanematele, kes meid transpordiga aitasid! Aitäh Ivika Palo, Margus Luik, Hilja Pärn ja Reet Karjus.